СЛС: Звезда брани врх, Партизан чека ОФК!

Утакмицама осмог кола наставља се Суперлига Србије, водећа Црвена звезда гостује Младости, док шампион Партизан дочекује ОФК Београд.

Фудбал 29.08.2015 | 11:30
СЛС: Звезда брани врх, Партизан чека ОФК!

Звезда ће у недељу против Младости покушати да одбрани прво место освојено прошлонедељним директним дуелом са Јавором.

‘Црвено-бели’ у недељу од 19 часова гостујуи екипи Младости, а тај дуел ће бити први у историји који ће се у Лучанима играти под рефлекторима у вечерњем термину.

Јавор, који је други на табели са 15 бодова, два мање од Звезде, дочекаће у суботу у 20 нишки Раднички, у дербију осмог кола.

Раднички је после седам утакмица пети на табели са 12 бодова, колико има и четвртопласирани бранилац титуле Партизан. ‘Црно-бели’ сат времена раније на свом терену дочекују ОФК Београд, који има само шест бодова.

Трећепласирана Војводина, која је у четвртак елиминисана у баражу за Лигу Европа, у суботу од 17 часова гостује Спартаку у Суботици.

Посрнули Чукарички, који је са осам бодова на разочаравајућем деветом месту, серију од три утакмице без победе пробаће да прекине у Горњем Милановцу, где ће у недељу од 19 часова гостовати Металцу, који има бод више.

Нови Пазар ће у суботу од 19 часова дочекати Рад, док ће се два сата раније у Сурдулици састати Радник и Вождовац.

Коло у петак од 20 часова отварају Јагодина и Борац. Јагодина јури прву победу у новој сезони, и то против Борца који је један од већих изненађења српског првенства.

Суперлига, осмо коло

петак, 28. август
Јагодина – Борац 20.00

субота, 29. август
Радник – Вождовац 17.00
Нови Пазар – Рад 19.00
Партизан – ОФК Београд 19.00
Јавор – Раднички 20.00

недеља, 30. август
Спартак – Војводина 17.00
Металац – Чукарички 19.00
Младост – Црвена звезда 19.00

Коментари / 0

Оставите коментар