SLS: Zvezda brani vrh, Partizan čeka OFK!

Utakmicama osmog kola nastavlja se Superliga Srbije, vodeća Crvena zvezda gostuje Mladosti, dok šampion Partizan dočekuje OFK Beograd.

Fudbal 29.08.2015 | 11:30
SLS: Zvezda brani vrh, Partizan čeka OFK!

Zvezda će u nedelju protiv Mladosti pokušati da odbrani prvo mesto osvojeno prošlonedeljnim direktnim duelom sa Javorom.

‘Crveno-beli’ u nedelju od 19 časova gostujui ekipi Mladosti, a taj duel će biti prvi u istoriji koji će se u Lučanima igrati pod reflektorima u večernjem terminu.

Javor, koji je drugi na tabeli sa 15 bodova, dva manje od Zvezde, dočekaće u subotu u 20 niški Radnički, u derbiju osmog kola.

Radnički je posle sedam utakmica peti na tabeli sa 12 bodova, koliko ima i četvrtoplasirani branilac titule Partizan. ‘Crno-beli’ sat vremena ranije na svom terenu dočekuju OFK Beograd, koji ima samo šest bodova.

Trećeplasirana Vojvodina, koja je u četvrtak eliminisana u baražu za Ligu Evropa, u subotu od 17 časova gostuje Spartaku u Subotici.

Posrnuli Čukarički, koji je sa osam bodova na razočaravajućem devetom mestu, seriju od tri utakmice bez pobede probaće da prekine u Gornjem Milanovcu, gde će u nedelju od 19 časova gostovati Metalcu, koji ima bod više.

Novi Pazar će u subotu od 19 časova dočekati Rad, dok će se dva sata ranije u Surdulici sastati Radnik i Voždovac.

Kolo u petak od 20 časova otvaraju Jagodina i Borac. Jagodina juri prvu pobedu u novoj sezoni, i to protiv Borca koji je jedan od većih iznenađenja srpskog prvenstva.

Superliga, osmo kolo

petak, 28. avgust
Jagodina – Borac 20.00

subota, 29. avgust
Radnik – Voždovac 17.00
Novi Pazar – Rad 19.00
Partizan – OFK Beograd 19.00
Javor – Radnički 20.00

nedelja, 30. avgust
Spartak – Vojvodina 17.00
Metalac – Čukarički 19.00
Mladost – Crvena zvezda 19.00

Komentari / 0

Ostavite komentar