Убиство у Трнову

В.В. из Источног Сарајева убијен је испред угоститељског објекта у насељу Кијево, у општини Трново, потврђено је "Независним" у полицији.

Република Српска 28.08.2015 | 13:25
Убиство у Трнову

Убиство је Оперативном дежурству ЦЈБ Источно Сарајево пријављено синоћ око 23.30 часова,

Након тога, припадницима МУП-а Кантона Сарајево се добровољно предао Н.Б., а тада је предао и оружје којим је убиство починио.

"Полицијски службеници су од МУП КС преузели лице и предато средство извршења и над Н.Б. је у току криминалистичка обрада. У току је вршење увиђаја, на лицу мјеста, којим руководи надлежни тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево", саопштили су из ЦЈБ Источно Сарајево.

Н.Н.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

камелеон

28.08.2015 11:33

Према добро обавјештеном извору, жртва и извршилац су добро познати криминалци који иза себе имају позамашан полицијски досије. Отприлике радило се о револверашком обрачуну у којем је један био бржи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

28.08.2015 15:24

Значи, због тога се штити идентитет учесника..??!! Чувају се јарани. Да се не би као компромитовали у јавности. А да је у питању поштени свијет нашао би се већ 'извор близак полицији или тужилаштву..' У полицији и тужилаштвима много је оних којима је ближа логика криминалца него филозофија и кодекс професије којом се баве. Нажалост..