Ubistvo u Trnovu

V.V. iz Istočnog Sarajeva ubijen je ispred ugostiteljskog objekta u naselju Kijevo, u opštini Trnovo, potvrđeno je "Nezavisnim" u policiji.

Republika Srpska 28.08.2015 | 13:25
Ubistvo u Trnovu

Ubistvo je Operativnom dežurstvu CJB Istočno Sarajevo prijavljeno sinoć oko 23.30 časova,

Nakon toga, pripadnicima MUP-a Kantona Sarajevo se dobrovoljno predao N.B., a tada je predao i oružje kojim je ubistvo počinio.

"Policijski službenici su od MUP KS preuzeli lice i predato sredstvo izvršenja i nad N.B. je u toku kriminalistička obrada. U toku je vršenje uviđaja, na licu mjesta, kojim rukovodi nadležni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo", saopštili su iz CJB Istočno Sarajevo.

N.N.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

kameleon

28.08.2015 11:33

Prema dobro obavještenom izvoru, žrtva i izvršilac su dobro poznati kriminalci koji iza sebe imaju pozamašan policijski dosije. Otprilike radilo se o revolveraškom obračunu u kojem je jedan bio brži.

ODGOVORITE
Name

RE

28.08.2015 15:24

Znači, zbog toga se štiti identitet učesnika..??!! Čuvaju se jarani. Da se ne bi kao kompromitovali u javnosti. A da je u pitanju pošteni svijet našao bi se već 'izvor blizak policiji ili tužilaštvu..' U policiji i tužilaštvima mnogo je onih kojima je bliža logika kriminalca nego filozofija i kodeks profesije kojom se bave. Nažalost..