"Промјеном имена до веће одговорности?!"

Универзитетска болница Клинички центар Бањалука Одлуком Владе Републике Српске промијенила је назив у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

Република Српска 28.08.2015 | 12:40
"Промјеном имена до веће одговорности?!"

Доношењем ове одлуке, улога највеће здравствене установе у Српској према грађанима, корисницима услуга, ученицима, студентима медицине и институцијама Српске постаје још значајнија и одговорнија, саопштено је из Универзитетског клиничког центра. 

"То захтијева константно увођење нових медицинских процедура и најсавременијих метода лијечења", напомињу у саопштењу. 

Из Универзитетског клиничког центра наглашавају да је улога запослених да буду ослонац у здравственом систему Републике Српске, те да континуирано раде на унапређењу квалитета рада и побољшању унутрашње организационе структуре, а посебно у односу према корисницима услуга.

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

манипулац

28.08.2015 12:16

''"То захтијева константно увођење нових медицинских процедура и најсавременијих метода лијечења", напомињу у саопштењу'' а ста то знаци, да нису проимијенили име остали би на нивоу зохара И бубасваба и 19 вијека, не би се процедуре И нове методе уводиле??? Ово је јадно И смијесно...какво паламудјенеј И манипулације. Јадан народ са министрима лесинаримаа ,поцев од Скрбца до Богданца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ап

28.08.2015 12:34

Слазем де то су обицне битанге.

Name

Бојан

28.08.2015 21:00

Каква демагогија!!! Цијели мај нису имали најобицније стентове, онкологија кубури са цитостатицима, сала за радјање из 18 вијека, собе љети прегријане, зими прехладне, подови изорани као Семберија, дусеци стари по 50 година, храна оцајна, хигијена узасна, бебе излазе са инфекцијама, добар дио особља корумпиран, добар дио особља факултете заврсио стелањем...требам ли јос набрајати??? Набијем и њих и њихово име. Док год горе сједе СНСД-ови кадровици, насе здравство це се наставити урусавати.

Name

дуле

28.08.2015 12:42

Добар дио запослених доста времена проводи и по судницама основног и окржног суда. Дојадило народу да их убијају и да им убијају најмилије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комсо бл

28.08.2015 12:49

Сад це одмах боље лијецити људе. То је оно што је недостајало у здравству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

28.08.2015 14:40

Доктор са мо занимању и тврдим одговорно да 90% лекара КЦ у Б.Луци немаа благе везе са медицином.Страсно је ко лечи те несретне људе,част изузетцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песимиста са покрићем

28.08.2015 15:29

Па они свака три мјесеца мијењају назив. И увијек са истим цопy пасте образложењем, које ништа не значи, испразно звучи и мукло звони и нико га до краја и не дочита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

министар

28.08.2015 15:52

Нацелници су моји тј.партијски људи,ја сам их поставио на ту функцију и дао им одријесене руке да раде и да се понасају самовољно како год они хоце и да спрецавају уводјење нових дијагностицких и терапијских процедура.

Name

ап

28.08.2015 16:15

Господо,није ствар у називу установе овдје владају превејани криминалци који су унистили готово све.

Name

СТЕВАН ВЈЕТРОВИТИ

28.08.2015 22:25

ХА, ХА, ХА, БОГДАНИЋ КУПУЈЕ ВРИЈЕМЕ ТРОШЕЋИ ИМЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ПОЗИВАЈУЋИ СЕ НА ПАТРИОТИЗАМ !!! А ИСТИ ТАЈ МИНИСТАР И ИСТА ТА ВЛАДА, А ПРИЈЕ САМО ГОДИНУ ДАНА СУ ОВУ ЗДРАВСТВЕНУ УСТАНОВУ БИЛИ ПРЕТВОРИЛИ У ОБИЧНУ БОЛНИЦУ СА НАМЈЕРОМ ДА ЈЕ УНИШТЕ, А ОНДА ДА ЛАНСИРАЈУ "ЈАВНО - ПРИВАТНО ПАРТНЕРСТВО", ЧИТАЈ ЛОПОВСТВО У ЗДРАВСТВУ И ПОКУПЕ НОВЦЕ ИЗ ФОНДА И ОД БОЛЕСНОГ НАРОДА...АЛИ ИМ ЈЕ ТАЈ ПОТЕЗ ПРОПАО САМО ЗАХВАЉУЈУЋИ АКЦИЈИ УНИЈИ СИНДИКАТА РАДНИКА У ЗДРАВСТВУ... ЗАТО ИМ ОНА ЖЕЉКА И БОГДАНИЋ НЕ ДАЈУ СИНДИКАЛНУ РЕПРЕЗЕНЗТАТИВНОСТ... И БОЈЕ ИХ СЕ.... ИШЧЕКУЈЕМ СТА ЦЕ СИНДИКАТ УРАДИТИ...

ОДГОВОРИТЕ