"Promjenom imena do veće odgovornosti?!"

Univerzitetska bolnica Klinički centar Banjaluka Odlukom Vlade Republike Srpske promijenila je naziv u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Republika Srpska 28.08.2015 | 12:40
"Promjenom imena do veće odgovornosti?!"

Donošenjem ove odluke, uloga najveće zdravstvene ustanove u Srpskoj prema građanima, korisnicima usluga, učenicima, studentima medicine i institucijama Srpske postaje još značajnija i odgovornija, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra. 

"To zahtijeva konstantno uvođenje novih medicinskih procedura i najsavremenijih metoda liječenja", napominju u saopštenju. 

Iz Univerzitetskog kliničkog centra naglašavaju da je uloga zaposlenih da budu oslonac u zdravstvenom sistemu Republike Srpske, te da kontinuirano rade na unapređenju kvaliteta rada i poboljšanju unutrašnje organizacione strukture, a posebno u odnosu prema korisnicima usluga.

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

manipulac

28.08.2015 12:16

''"To zahtijeva konstantno uvođenje novih medicinskih procedura i najsavremenijih metoda liječenja", napominju u saopštenju'' a sta to znaci, da nisu proimijenili ime ostali bi na nivou zohara I bubasvaba i 19 vijeka, ne bi se procedure I nove metode uvodile??? Ovo je jadno I smijesno...kakvo palamudjenej I manipulacije. Jadan narod sa ministrima lesinarimaa ,pocev od Skrbca do Bogdanca.

ODGOVORITE
Name

ap

28.08.2015 12:34

Slazem de to su obicne bitange.

Name

Bojan

28.08.2015 21:00

Kakva demagogija!!! Cijeli maj nisu imali najobicnije stentove, onkologija kuburi sa citostaticima, sala za radjanje iz 18 vijeka, sobe ljeti pregrijane, zimi prehladne, podovi izorani kao Semberija, duseci stari po 50 godina, hrana ocajna, higijena uzasna, bebe izlaze sa infekcijama, dobar dio osoblja korumpiran, dobar dio osoblja fakultete zavrsio stelanjem...trebam li jos nabrajati??? Nabijem i njih i njihovo ime. Dok god gore sjede SNSD-ovi kadrovici, nase zdravstvo ce se nastaviti urusavati.

Name

dule

28.08.2015 12:42

Dobar dio zaposlenih dosta vremena provodi i po sudnicama osnovnog i okržnog suda. Dojadilo narodu da ih ubijaju i da im ubijaju najmilije.

ODGOVORITE
Name

Komso bl

28.08.2015 12:49

Sad ce odmah bolje lijeciti ljude. To je ono što je nedostajalo u zdravstvu.

ODGOVORITE
Name

Da

28.08.2015 14:40

Doktor sa mo zanimanju i tvrdim odgovorno da 90% lekara KC u B.Luci nemaa blage veze sa medicinom.Strasno je ko leči te nesretne ljude,čast izuzetcima.

ODGOVORITE
Name

Pesimista sa pokrićem

28.08.2015 15:29

Pa oni svaka tri mjeseca mijenjaju naziv. I uvijek sa istim copy paste obrazloženjem, koje ništa ne znači, isprazno zvuči i muklo zvoni i niko ga do kraja i ne dočita.

ODGOVORITE
Name

ministar

28.08.2015 15:52

Nacelnici su moji tj.partijski ljudi,ja sam ih postavio na tu funkciju i dao im odrijesene ruke da rade i da se ponasaju samovoljno kako god oni hoce i da sprecavaju uvodjenje novih dijagnostickih i terapijskih procedura.

Name

ap

28.08.2015 16:15

Gospodo,nije stvar u nazivu ustanove ovdje vladaju prevejani kriminalci koji su unistili gotovo sve.

Name

STEVAN VJETROVITI

28.08.2015 22:25

HA, HA, HA, BOGDANIĆ KUPUJE VRIJEME TROŠEĆI IME REPUBLIKE SRPSKE I POZIVAJUĆI SE NA PATRIOTIZAM !!! A ISTI TAJ MINISTAR I ISTA TA VLADA, A PRIJE SAMO GODINU DANA SU OVU ZDRAVSTVENU USTANOVU BILI PRETVORILI U OBIČNU BOLNICU SA NAMJEROM DA JE UNIŠTE, A ONDA DA LANSIRAJU "JAVNO - PRIVATNO PARTNERSTVO", ČITAJ LOPOVSTVO U ZDRAVSTVU I POKUPE NOVCE IZ FONDA I OD BOLESNOG NARODA...ALI IM JE TAJ POTEZ PROPAO SAMO ZAHVALJUJUĆI AKCIJI UNIJI SINDIKATA RADNIKA U ZDRAVSTVU... ZATO IM ONA ŽELJKA I BOGDANIĆ NE DAJU SINDIKALNU REPREZENZTATIVNOST... I BOJE IH SE.... IŠČEKUJEM STA CE SINDIKAT URADITI...

ODGOVORITE