Вучела: Сиромашни смо ми за ЛШ, Бугарин није задовољио!

Потпредседник Партизана Милорад Вучелић након елиминације од БАТЕ Борисова...

Фудбал 28.08.2015 | 11:30
Вучела: Сиромашни смо ми за ЛШ, Бугарин није задовољио!

Потпредседник црно-белих Милорад Вучелић није превише разочаран након елиминације из Лиге шампиона! Он је јасно поручио да је Партизан сиромашан клуб и да у ситуацији у којој се налази мора да се задовољи и Лигом Европе. У разговору за Информер Вучелић је још отворено поручио да бугарски интернационалац Валери Божинов није испунио очекивања због којих је ангажован овог лета.
"Не можемо ми да потрошимо шест, седам или осам милиона евра. Радили смо шта смо могли, а треба напоменути да смо затекли катастрофално стање када смо дошли. Требаће времена да се клуб потпуно стабилизује. Покушали смо да уђемо у Лигу шампиона са минималним улагањима и замало да нам успе. Са те стране можемо да будемо задовољни, али свакако да нам је жао нисмо део елите".

О самом реваншу против БАТЕ Борисова Вучелић каже:
"Играли смо слабије него иначе, имали смо лош дан. Неке шансе смо морали да искористимо и да смо успели у томе све би сада било другачије. Овако, окрећемо се домаћим такмичењима и Лиги Европе. Задовољни смо пласманом у то такмичење. Када смо започињали сезону групна фаза ЛЕ била је сан, а ево сада је то реалност".

Много је полемика последњих дана на тему Валери Божинов и да ли Бугарин одрађује добар посао у Партизану. Мишљења су различита, али утисак је да је много више оних који тврде да је ангажовање прослављеног аса промашај...
"Видели сте како му изгледа зглоб. Изгледа да је теже повређен... Али без обзира на то досадашњим играма није испунио очекивања због којих је доведен. С друге стране, много терета стављено је на леђа Андрије Живковића", закључио је Милорад Вучелић.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Вучела врати се у политику

28.08.2015 09:36

Вучела док клубове воде људи као ти који никада нису били у спорту нема напретка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

28.08.2015 12:52

Бољи је наш Шапоња три пута! Млинковићу, форсирај ''малога'' и немој га жртвовати због Валерија. У праву је Вучела, Божинову треба захвалити.

ОДГОВОРИТЕ