Vučela: Siromašni smo mi za LŠ, Bugarin nije zadovoljio!

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić nakon eliminacije od BATE Borisova...

Fudbal 28.08.2015 | 11:30
Vučela: Siromašni smo mi za LŠ, Bugarin nije zadovoljio!

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić nije previše razočaran nakon eliminacije iz Lige šampiona! On je jasno poručio da je Partizan siromašan klub i da u situaciji u kojoj se nalazi mora da se zadovolji i Ligom Evrope. U razgovoru za Informer Vučelić je još otvoreno poručio da bugarski internacionalac Valeri Božinov nije ispunio očekivanja zbog kojih je angažovan ovog leta.
"Ne možemo mi da potrošimo šest, sedam ili osam miliona evra. Radili smo šta smo mogli, a treba napomenuti da smo zatekli katastrofalno stanje kada smo došli. Trebaće vremena da se klub potpuno stabilizuje. Pokušali smo da uđemo u Ligu šampiona sa minimalnim ulaganjima i zamalo da nam uspe. Sa te strane možemo da budemo zadovoljni, ali svakako da nam je žao nismo deo elite".

O samom revanšu protiv BATE Borisova Vučelić kaže:
"Igrali smo slabije nego inače, imali smo loš dan. Neke šanse smo morali da iskoristimo i da smo uspeli u tome sve bi sada bilo drugačije. Ovako, okrećemo se domaćim takmičenjima i Ligi Evrope. Zadovoljni smo plasmanom u to takmičenje. Kada smo započinjali sezonu grupna faza LE bila je san, a evo sada je to realnost".

Mnogo je polemika poslednjih dana na temu Valeri Božinov i da li Bugarin odrađuje dobar posao u Partizanu. Mišljenja su različita, ali utisak je da je mnogo više onih koji tvrde da je angažovanje proslavljenog asa promašaj...
"Videli ste kako mu izgleda zglob. Izgleda da je teže povređen... Ali bez obzira na to dosadašnjim igrama nije ispunio očekivanja zbog kojih je doveden. S druge strane, mnogo tereta stavljeno je na leđa Andrije Živkovića", zaključio je Milorad Vučelić.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Vučela vrati se u politiku

28.08.2015 09:36

Vučela dok klubove vode ljudi kao ti koji nikada nisu bili u sportu nema napretka

ODGOVORITE
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

28.08.2015 12:52

Бољи је наш Шапоња три пута! Млинковићу, форсирај ''малога'' и немој га жртвовати због Валерија. У праву је Вучела, Божинову треба захвалити.

ODGOVORITE