Готово је! Рајковић у Макабију за три милиона евра!

Звезда ће дефинитивно остати без Предрага Рајковића који је утаначио све услове са Макабијем из Тел Авива који ће црвеној звезди на име обештећења уплатити три милиона евра, сазнаје "Блиц".

Фудбал 27.08.2015 | 22:15
Готово је! Рајковић у Макабију за три милиона евра!

Иако је био на корак од Галатасараја, Звезда је одбила ту понуду а онда је реаговао Славиша Јокановић и на “Маракану” послао понуду тешку три милиона евра што је Звезда без проблема прихватила као и млади голман који ће добити сјајан четворогодишњи уговор. Остало је још мало детаља да се утаначи, али посао је практично завршен.

Такође, трансфер рајковића у Тел Авив би требало да буде највећи трансфер у историји израелског фудбала што ће сигурно нашег младог голмана учитити једном од звезда тамошње лиге.

На цео трансфер је утицала и чињеница да ће Макаби играти Лигу шампиона чиме је обезбедио довољно средстава да плати Рајковића, а он сам ће моћи да брани у Лиги шампиона што му је био додатни мотив. Притом ће у читавом трансферу одлично проћи и Јагодина из које је дошао у Звезду и која има 30 одсто његовог трансфера, односно 900.000 евра.

"Долазим у Израел у петак или суботу, обавићу лекарске прегледе и потписаћу уговор пошто су Макаби и Звезда договорили трансфер. У четвртак сам одрадио вероватно последњи тренинг у Звезди", изјавио је Рајковић за израелске медије.

У Лиги шампиона, Рајковићев нови клуб играће против Челсија, Порта и кијевског Динама.

Према ранијем договору Звезде и Јагодине, клуба из којег је Рајковић стигао у Љутице Богдана 2013, одређени проценат обештећења биће прослеђен и на стадион под Ђурђевим брдом.

Коментари / 0

Оставите коментар