Gotovo je! Rajković u Makabiju za tri miliona evra!

Zvezda će definitivno ostati bez Predraga Rajkovića koji je utanačio sve uslove sa Makabijem iz Tel Aviva koji će crvenoj zvezdi na ime obeštećenja uplatiti tri miliona evra, saznaje "Blic".

Fudbal 27.08.2015 | 22:15
Gotovo je! Rajković u Makabiju za tri miliona evra!

Iako je bio na korak od Galatasaraja, Zvezda je odbila tu ponudu a onda je reagovao Slaviša Jokanović i na “Marakanu” poslao ponudu tešku tri miliona evra što je Zvezda bez problema prihvatila kao i mladi golman koji će dobiti sjajan četvorogodišnji ugovor. Ostalo je još malo detalja da se utanači, ali posao je praktično završen.

Takođe, transfer rajkovića u Tel Aviv bi trebalo da bude najveći transfer u istoriji izraelskog fudbala što će sigurno našeg mladog golmana učititi jednom od zvezda tamošnje lige.

Na ceo transfer je uticala i činjenica da će Makabi igrati Ligu šampiona čime je obezbedio dovoljno sredstava da plati Rajkovića, a on sam će moći da brani u Ligi šampiona što mu je bio dodatni motiv. Pritom će u čitavom transferu odlično proći i Jagodina iz koje je došao u Zvezdu i koja ima 30 odsto njegovog transfera, odnosno 900.000 evra.

"Dolazim u Izrael u petak ili subotu, obaviću lekarske preglede i potpisaću ugovor pošto su Makabi i Zvezda dogovorili transfer. U četvrtak sam odradio verovatno poslednji trening u Zvezdi", izjavio je Rajković za izraelske medije.

U Ligi šampiona, Rajkovićev novi klub igraće protiv Čelsija, Porta i kijevskog Dinama.

Prema ranijem dogovoru Zvezde i Jagodine, kluba iz kojeg je Rajković stigao u Ljutice Bogdana 2013, određeni procenat obeštećenja biće prosleđen i na stadion pod Đurđevim brdom.

Komentari / 0

Ostavite komentar