Валери Божинов пропушта вјечити дерби!

Бугарски нападач мора да паузира три седмице!

Фудбал 28.08.2015 | 20:45
Валери Божинов пропушта вјечити дерби!

Невоља никад не долази сама. Најбоље се то видело на примеру Партизана који је у среду вече остао без Лиге шампиона, финансијске награде од 14.000.000 евра, али и без - Валерија Божинова.

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, бугарски нападач мора да паузира три седмице због повреде скочног зглоба, задобијене у завршници првог полувремена дуела са БАТЕ Борисовим. Божинов је стадион у Хумској 1 напустио шепајући, са огромним боловима, а дан после утакмице је потврђено да га чека мало дужа пауза, јер је реч о јакој дисторзији.

То, практично, значи да Валери Божинов неће бити на располагању тренеру Зорану Милинковићу за 149. вечити дерби који је на програму 12. септембра на стадиону Црвене звезде. Претходно ће пропустити дуеле са ОФК Београдом (у суботу) и одложени сусрет шестог кола против Рада (9. септембра). Како тренутно ствари стоје питање је хоће ли бити спреман и за први дуел групне фазе Лиге Европе, заказан за 17. септембар.

Повољна околност по црно-беле је чињеница да је Валери Божинов данас подвргнут детаљним испитивањима после којих је утврђено да нема прелома кости.

Коментари / 0

Оставите коментар