Valeri Božinov propušta vječiti derbi!

Bugarski napadač mora da pauzira tri sedmice!

Fudbal 28.08.2015 | 20:45
Valeri Božinov propušta vječiti derbi!

Nevolja nikad ne dolazi sama. Najbolje se to videlo na primeru Partizana koji je u sredu veče ostao bez Lige šampiona, finansijske nagrade od 14.000.000 evra, ali i bez - Valerija Božinova.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, bugarski napadač mora da pauzira tri sedmice zbog povrede skočnog zgloba, zadobijene u završnici prvog poluvremena duela sa BATE Borisovim. Božinov je stadion u Humskoj 1 napustio šepajući, sa ogromnim bolovima, a dan posle utakmice je potvrđeno da ga čeka malo duža pauza, jer je reč o jakoj distorziji.

To, praktično, znači da Valeri Božinov neće biti na raspolaganju treneru Zoranu Milinkoviću za 149. večiti derbi koji je na programu 12. septembra na stadionu Crvene zvezde. Prethodno će propustiti duele sa OFK Beogradom (u subotu) i odloženi susret šestog kola protiv Rada (9. septembra). Kako trenutno stvari stoje pitanje je hoće li biti spreman i za prvi duel grupne faze Lige Evrope, zakazan za 17. septembar.

Povoljna okolnost po crno-bele je činjenica da je Valeri Božinov danas podvrgnut detaljnim ispitivanjima posle kojih je utvrđeno da nema preloma kosti.

Komentari / 0

Ostavite komentar