Звезда тугује! Преминуо Миле Србин!

Миодраг Милосављевић, познатији као Миле Србин, један од најстаријих и највернијих навијача Црвене звезде, преминуо је у 94. години живота.

Фудбал 28.08.2015 | 16:00
Звезда тугује! Преминуо Миле Србин!

Миодраг Милосављевић, познатији као Миле Србин, је још у марту био веома тешко болестан, али је за "24 сата" рекао да има само једну жељу, а везана је за црвено-беле из Љутице Богдана.

"Имам још само једну жељу, да моја Црвена звезда поново постане првак Европе и света", јасно и разговетно, у својој 94. години, изјавио је недавно за "24 сата" Миодраг Милосављевић,

Фудбалски клуб Црвена звезда опростио се преко званичног сајта од свог најстаријег навијача Миодрага Милосављевића, познатијег као Миле Србин, који је преминуо у среду у 94. години.

„Уз Црвену звезду је одрастао, био је наш саборац од самог почетка. Није постојао ниједан срећан, или пак, тужан тренутак који Црвена звезда и он нису поделили. Рећи да је свој живот посветио Црвеној звезди је погрешно, јер, он јесте био Црвена звезда. Посебан део црвено-белог спортског колектива, онај најискренији, најчистији, неуништиви. Црвена звезда је изгубила једног од највећих сведока њеног живота, свог верног пријатеља, човека који ће са неког лепшег места наставити да је бодри, јер другачије не може бити.

Вечна ти слава, Миле! За Црвену звезду, остаћеш бесмртан”, наводи се у саопштењу клуба.

Сахрана ће бити одржана у суботу, 29. августа, у 12.30 на Лешћу. Опело ће почети пола сата раније.

Коментари / 0

Оставите коментар