Zvezda tuguje! Preminuo Mile Srbin!

Miodrag Milosavljević, poznatiji kao Mile Srbin, jedan od najstarijih i najvernijih navijača Crvene zvezde, preminuo je u 94. godini života.

Fudbal 28.08.2015 | 16:00
Zvezda tuguje! Preminuo Mile Srbin!

Miodrag Milosavljević, poznatiji kao Mile Srbin, je još u martu bio veoma teško bolestan, ali je za "24 sata" rekao da ima samo jednu želju, a vezana je za crveno-bele iz Ljutice Bogdana.

"Imam još samo jednu želju, da moja Crvena zvezda ponovo postane prvak Evrope i sveta", jasno i razgovetno, u svojoj 94. godini, izjavio je nedavno za "24 sata" Miodrag Milosavljević,

Fudbalski klub Crvena zvezda oprostio se preko zvaničnog sajta od svog najstarijeg navijača Miodraga Milosavljevića, poznatijeg kao Mile Srbin, koji je preminuo u sredu u 94. godini.

„Uz Crvenu zvezdu je odrastao, bio je naš saborac od samog početka. Nije postojao nijedan srećan, ili pak, tužan trenutak koji Crvena zvezda i on nisu podelili. Reći da je svoj život posvetio Crvenoj zvezdi je pogrešno, jer, on jeste bio Crvena zvezda. Poseban deo crveno-belog sportskog kolektiva, onaj najiskreniji, najčistiji, neuništivi. Crvena zvezda je izgubila jednog od najvećih svedoka njenog života, svog vernog prijatelja, čoveka koji će sa nekog lepšeg mesta nastaviti da je bodri, jer drugačije ne može biti.

Večna ti slava, Mile! Za Crvenu zvezdu, ostaćeš besmrtan”, navodi se u saopštenju kluba.

Sahrana će biti održana u subotu, 29. avgusta, u 12.30 na Lešću. Opelo će početi pola sata ranije.

Komentari / 0

Ostavite komentar