Партизан дугује пола милиона евра Дулету Вујошевићу!

После оставке Предрага Даниловића на место председника клуба и тражења оставке од Душка Вујошевића, чини се да су обе стране у пат-позицији.

Кошарка 28.08.2015 | 13:15
Партизан дугује пола милиона евра Дулету Вујошевићу!

Како “Блиц” сазнаје, Вујошевићу се дугује пуно - између 500.000 и 600.000 евра!

- Плату није примио још од јануара 2013. А пара у клубу нема - обелоданио нам је извор близак клубу.

Иако то многи траже, Вујошевић неће дићи сидро, не само због тога што у његовој животној филозофији није да подвије реп и оде већ и због чињенице да паре које је зарадио неће тек тако опростити јер, како сам каже, тренутно живи од онога што је зарадио у ЦСКА.

- Било је чак у једном моменту и новца да се нешто уплати тренеру. Али после приспеле рате за Богдановића, око 600.000 евра, новац се разделио разним повериоцима - појаснио је наш извор.

Андреја Младеновић, члан скупштине, према нашим изворима, био је најгласнији за смену Вујошевића.

- Није било речи о његовој смени. Против Дулета немам ништа, имамо коректан однос још пре десетак година, колико сам у клубу. Не знам колико му се дугује, познато ми је да су у питању неисплаћене плате, ваљда за последње две-три године - истакао је за „Блиц“ Андреја Младеновић.

До заказивања нове изборне скупштине, Партизан ће водити петочлана радна група. Ко год да дође на чело Партизана, нови управни одбор, како год да он буде изгледао, неће понудити нови уговор Душку Вујошевићу! - подвукао је наш саговорник.

Коментари / 0

Оставите коментар