Partizan duguje pola miliona evra Duletu Vujoševiću!

Posle ostavke Predraga Danilovića na mesto predsednika kluba i traženja ostavke od Duška Vujoševića, čini se da su obe strane u pat-poziciji.

Košarka 28.08.2015 | 13:15
Partizan duguje pola miliona evra Duletu Vujoševiću!

Kako “Blic” saznaje, Vujoševiću se duguje puno - između 500.000 i 600.000 evra!

- Platu nije primio još od januara 2013. A para u klubu nema - obelodanio nam je izvor blizak klubu.

Iako to mnogi traže, Vujošević neće dići sidro, ne samo zbog toga što u njegovoj životnoj filozofiji nije da podvije rep i ode već i zbog činjenice da pare koje je zaradio neće tek tako oprostiti jer, kako sam kaže, trenutno živi od onoga što je zaradio u CSKA.

- Bilo je čak u jednom momentu i novca da se nešto uplati treneru. Ali posle prispele rate za Bogdanovića, oko 600.000 evra, novac se razdelio raznim poveriocima - pojasnio je naš izvor.

Andreja Mladenović, član skupštine, prema našim izvorima, bio je najglasniji za smenu Vujoševića.

- Nije bilo reči o njegovoj smeni. Protiv Duleta nemam ništa, imamo korektan odnos još pre desetak godina, koliko sam u klubu. Ne znam koliko mu se duguje, poznato mi je da su u pitanju neisplaćene plate, valjda za poslednje dve-tri godine - istakao je za „Blic“ Andreja Mladenović.

Do zakazivanja nove izborne skupštine, Partizan će voditi petočlana radna grupa. Ko god da dođe na čelo Partizana, novi upravni odbor, kako god da on bude izgledao, neće ponuditi novi ugovor Dušku Vujoševiću! - podvukao je naš sagovornik.

Komentari / 0

Ostavite komentar