БГ: Ухапсили глумце, мислили да су пљачкаши!

Репер Стефан Ђурић, познат као Раста, завршио је са својом глумачком екипом у полицији јер су их грађани пријавили, мислећи да припремају пљачку!

Србија 27.08.2015 | 15:50
БГ: Ухапсили глумце, мислили да су пљачкаши!

Он је снимао спот у Новом Београду за дует „Балкан“ са Дадом Полументом, а пролазнике су узнемирила два црна џипа из којих су усред дана искакали маскирани и наоружани момци.

У Булевару Зорана Ђинђића зауставила нас је патрола интервентне јединице која је била наоружана и затражила да изађемо из аутомобила. Мислили су да је оружје које смо имали у колима право, али су на крају схватили да су у питању реплике. Без обзира на све, седморо људи је приведено у полицију.

На саслушању сам рекао да смо све радили како бисмо направили спот за песму „Балкан“. Моја грешка је што нисам имао дозволу за снимање и што су против мене написали прекршајну пријаву. Желео сам само да добро одрадим свој посао - јуче је за „Ало!“ испричао Ђурић, који је након саслушања пуштен из полицијске станице са глумачком екипом.

Он је додао да Дадо Полумента није био с њима у возилу када их је полиција пресрела.
Раста је у јавности познат као српски р‘н‘б, реге, хип-хоп певач, композитор и продуцент. Његове песме су махом о марихуани, љубави, стању у друштву, а велики број песама је и о женама. Сарађивао је са многим домаћим извођачима, а неки од њих су Цвија, „Елитни Одреди“, КЦ Блазе, Вице, ЛМР, Реби.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар