BG: Uhapsili glumce, mislili da su pljačkaši!

Reper Stefan Đurić, poznat kao Rasta, završio je sa svojom glumačkom ekipom u policiji jer su ih građani prijavili, misleći da pripremaju pljačku!

Srbija 27.08.2015 | 15:50
BG: Uhapsili glumce, mislili da su pljačkaši!

On je snimao spot u Novom Beogradu za duet „Balkan“ sa Dadom Polumentom, a prolaznike su uznemirila dva crna džipa iz kojih su usred dana iskakali maskirani i naoružani momci.

U Bulevaru Zorana Đinđića zaustavila nas je patrola interventne jedinice koja je bila naoružana i zatražila da izađemo iz automobila. Mislili su da je oružje koje smo imali u kolima pravo, ali su na kraju shvatili da su u pitanju replike. Bez obzira na sve, sedmoro ljudi je privedeno u policiju.

Na saslušanju sam rekao da smo sve radili kako bismo napravili spot za pesmu „Balkan“. Moja greška je što nisam imao dozvolu za snimanje i što su protiv mene napisali prekršajnu prijavu. Želeo sam samo da dobro odradim svoj posao - juče je za „Alo!“ ispričao Đurić, koji je nakon saslušanja pušten iz policijske stanice sa glumačkom ekipom.

On je dodao da Dado Polumenta nije bio s njima u vozilu kada ih je policija presrela.
Rasta je u javnosti poznat kao srpski r‘n‘b, rege, hip-hop pevač, kompozitor i producent. Njegove pesme su mahom o marihuani, ljubavi, stanju u društvu, a veliki broj pesama je i o ženama. Sarađivao je sa mnogim domaćim izvođačima, a neki od njih su Cvija, „Elitni Odredi“, KC Blaze, Vice, LMR, Rebi.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar