Дерик Роуз оптужен за силовање!!!

Бивши МВП НБА лиге оптужен је да је дрогирао и са двојицом пријатеља силовао девојку, која тврди да је била с њим у вези две године и жели да остане анонимна.

Кошарка 28.08.2015 | 08:45
Дерик Роуз оптужен за силовање!!!

Дерик Роуз (26), поред учесталих проблема са повредама и операцијама колена, сада има још један проблем – тужбу за силовање!

Његова наводно бивша девојка, која жели да остане анонимна и која каже да је била у вези са Роузом од 2011. до 2013. године, поднела је тужбу против славног кошаркаша Чикаго Булса и бившег МВП НБА лиге!

Амерички таблоид ТМЗ објавио је да Роуз оптужен да ју је у августу 2013. године, у друштву двојице пријатеља Рајана Алена и Рендала Хемптона, који му је уједно "персонални менаџер", позвао у његову кућу на Беверли Хилсу и да је жртви тамо наводно сипана дрога у пиће, "са намером да се све заврши силовањем".

Она каже да је некако успела да препозна заверу и да је побегла из куће уз помоћ свог пријатеља, али да су касније те ноћи, Роуз и његови другови упали у њен стан и силовали је док је још била омамљена дрогом. Девојка истиче да се сећа само "понеке слике" тог инцидента, али да са сигурношћу може да каже да су је присилили на групни секс.

Иначе, уочи тог наводног чина, Роуз је према наводима у тужби тражио од ње да мастурбира пред њим, захтевао је да му дозволи да има секс са њеним другарицама и да пристаје на групни секс са потпуним странцима, што је она све одбила, али је наставила да се забавља с њим. Све су ово, према писању ТМЗ, речи анонимне женске особе.

Она тврди да је чекала две године да поднесе тужбу јер је била "осрамоћена" због свега што се догодило и "забринута да ће њена конзервативна фамилија сазнати за тај чин". Сада жели да јој се надокнади штета, финансијски.

ТМЗ у овом извештају наводи да је ступио у контакт с Роузовим адвокатом, али да за сада није стигао никакав одговор.

Иначе, Роуз је у дугогодишњој вези са Меиком Риз, која је 9. октобра 2012. године на свет донела дечака који је добио име Дерик Џуниор.

Роуз је доживео две тешке повреде колена и више операција, због којих је у сезони 2011/12 одиграо само 39 утакмица, наредну целу пропустио, па у сезони 2013/14 наступио само десет пута, да би претходне сезоне уписао 51 наступ за Булсе, с којима има веома јак уговор и плату од 20.093.064 долара за сезону 2015/16.

Међутим, права "кинта" је у рекламама, а "адидас" је уочи друге тешке повреде Роуза и нове операције потписао с њим спонзорски уговор према којем је МВП лиге из 2011. године добио – 200 милиона долара! Кад се на то додају уговори са компанијама "Поwераде", "Wилсон", "Скуллцандy", "2К Спортс", "Гиордано" и "Панини", долази се до богатства од скоро пола милијарде долара, према магазину "Форбес".

Коментари / 0

Оставите коментар