Derik Rouz optužen za silovanje!!!

Bivši MVP NBA lige optužen je da je drogirao i sa dvojicom prijatelja silovao devojku, koja tvrdi da je bila s njim u vezi dve godine i želi da ostane anonimna.

Košarka 28.08.2015 | 08:45
Derik Rouz optužen za silovanje!!!

Derik Rouz (26), pored učestalih problema sa povredama i operacijama kolena, sada ima još jedan problem – tužbu za silovanje!

Njegova navodno bivša devojka, koja želi da ostane anonimna i koja kaže da je bila u vezi sa Rouzom od 2011. do 2013. godine, podnela je tužbu protiv slavnog košarkaša Čikago Bulsa i bivšeg MVP NBA lige!

Američki tabloid TMZ objavio je da Rouz optužen da ju je u avgustu 2013. godine, u društvu dvojice prijatelja Rajana Alena i Rendala Hemptona, koji mu je ujedno "personalni menadžer", pozvao u njegovu kuću na Beverli Hilsu i da je žrtvi tamo navodno sipana droga u piće, "sa namerom da se sve završi silovanjem".

Ona kaže da je nekako uspela da prepozna zaveru i da je pobegla iz kuće uz pomoć svog prijatelja, ali da su kasnije te noći, Rouz i njegovi drugovi upali u njen stan i silovali je dok je još bila omamljena drogom. Devojka ističe da se seća samo "poneke slike" tog incidenta, ali da sa sigurnošću može da kaže da su je prisilili na grupni seks.

Inače, uoči tog navodnog čina, Rouz je prema navodima u tužbi tražio od nje da masturbira pred njim, zahtevao je da mu dozvoli da ima seks sa njenim drugaricama i da pristaje na grupni seks sa potpunim strancima, što je ona sve odbila, ali je nastavila da se zabavlja s njim. Sve su ovo, prema pisanju TMZ, reči anonimne ženske osobe.

Ona tvrdi da je čekala dve godine da podnese tužbu jer je bila "osramoćena" zbog svega što se dogodilo i "zabrinuta da će njena konzervativna familija saznati za taj čin". Sada želi da joj se nadoknadi šteta, finansijski.

TMZ u ovom izveštaju navodi da je stupio u kontakt s Rouzovim advokatom, ali da za sada nije stigao nikakav odgovor.

Inače, Rouz je u dugogodišnjoj vezi sa Meikom Riz, koja je 9. oktobra 2012. godine na svet donela dečaka koji je dobio ime Derik Džunior.

Rouz je doživeo dve teške povrede kolena i više operacija, zbog kojih je u sezoni 2011/12 odigrao samo 39 utakmica, narednu celu propustio, pa u sezoni 2013/14 nastupio samo deset puta, da bi prethodne sezone upisao 51 nastup za Bulse, s kojima ima veoma jak ugovor i platu od 20.093.064 dolara za sezonu 2015/16.

Međutim, prava "kinta" je u reklamama, a "adidas" je uoči druge teške povrede Rouza i nove operacije potpisao s njim sponzorski ugovor prema kojem je MVP lige iz 2011. godine dobio – 200 miliona dolara! Kad se na to dodaju ugovori sa kompanijama "Powerade", "Wilson", "Skullcandy", "2K Sports", "Giordano" i "Panini", dolazi se do bogatstva od skoro pola milijarde dolara, prema magazinu "Forbes".

Komentari / 0

Ostavite komentar