Виктор Валдес ускоро на "слободи"!

Голман, којег је Ван Гал "закључао" у омладинском погону, прелази у Турску, где ће пробати да оживи сјајну каријеру.

Фудбал 29.08.2015 | 13:30
Виктор Валдес ускоро на "слободи"!

Турска – обећана земља за прекобројне и непожељне са "Олд трафорда".

После Робина ван Персија и Нанија, које је страховладалар Луј ван Гал послао у Фенербахче, "закључани" Виктор Валдес изгледа да је "пуштен на слободу" и да неће више морати да тренира са клинцима.

"Гардијан" пише да је Валдес (33) дуго оклевао око идеје оде у Анталијаспор, где би га сачекао бивши саиграч из шампионских дана у Барселони, Самуел Ето, али када је стигао позив из Истанбула, из Бешикташа, Шпанац није више имао дилему око тога да ли жели да оде или остане у кишном Манчестеру да попуњава рупе на тренинзима резервног тима.

Валдес се до прошле јесени опорављао од тешке повреде лигамената колена, после чега је био на проби у Јунајтеду и добио уговор, како би појачао конкуренцију млађем земљаку Давиду Де Хеи, али је убзо ушао у клинч с Ван Галом и пао у трећи план, јер је у други план пао такође незадовољни Де Хеа, човек који "чека" трансфер у Реал Мадрид, па је и сам суспендован.

На голу Јунајтеда, иако су под уговором двојица голмана светске класе, до даљег стајаће Серхио Ромеро, који је доведен овог лета као слободан играч.

Коментари / 0

Оставите коментар