Viktor Valdes uskoro na "slobodi"!

Golman, kojeg je Van Gal "zaključao" u omladinskom pogonu, prelazi u Tursku, gde će probati da oživi sjajnu karijeru.

Fudbal 29.08.2015 | 13:30
Viktor Valdes uskoro na "slobodi"!

Turska – obećana zemlja za prekobrojne i nepoželjne sa "Old traforda".

Posle Robina van Persija i Nanija, koje je strahovladalar Luj van Gal poslao u Fenerbahče, "zaključani" Viktor Valdes izgleda da je "pušten na slobodu" i da neće više morati da trenira sa klincima.

"Gardijan" piše da je Valdes (33) dugo oklevao oko ideje ode u Antalijaspor, gde bi ga sačekao bivši saigrač iz šampionskih dana u Barseloni, Samuel Eto, ali kada je stigao poziv iz Istanbula, iz Bešiktaša, Španac nije više imao dilemu oko toga da li želi da ode ili ostane u kišnom Mančesteru da popunjava rupe na treninzima rezervnog tima.

Valdes se do prošle jeseni oporavljao od teške povrede ligamenata kolena, posle čega je bio na probi u Junajtedu i dobio ugovor, kako bi pojačao konkurenciju mlađem zemljaku Davidu De Hei, ali je ubzo ušao u klinč s Van Galom i pao u treći plan, jer je u drugi plan pao takođe nezadovoljni De Hea, čovek koji "čeka" transfer u Real Madrid, pa je i sam suspendovan.

Na golu Junajteda, iako su pod ugovorom dvojica golmana svetske klase, do daljeg stajaće Serhio Romero, koji je doveden ovog leta kao slobodan igrač.

Komentari / 0

Ostavite komentar