Милинковић: Прегазили смо БАТЕ у другом полувремену!

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да су његови фудбалери показали да су квалитетна екипа.

Фудбал 27.08.2015 | 11:00
Милинковић: Прегазили смо БАТЕ у другом полувремену!

Милинковић је додао да су нијансе одлучиле у елиминацији од белоруског клуба БАТЕ Борисова у кавлификацијама за Лигу шампиона.

"Победили смо, заиста смо прегазили БАТЕ у другом полувремену. Да је гол дошао раније, ко зна шта би било до краја. Показали смо да имамо квалитет. Треба извући поуке и видети шта нам је недостајало", рекао је Милинковић за РТС после утакмице у Београду.

Партизан је победио БАТЕ у реваншу баража за Лигу шампиона са 2:1, али је елиминисан због гола у гостима, пошто је први сусрет изгубио са 1:0.

"Велики је притисак био на играчима, мало смо томе подлегли у првом полувремену. Честитам им, изгарали су до последњег атома снаге. Одлучиле су нијансе. Тас је превагнуо на њихову страну, а могло је бити другачије", казао је Милинковић.

’Црно-бели’ ће играти групну фазу Лиге Европе, а тренер је истакао да његови фудбалери неће имати само епизодну улогу у том такмичењу.

"Мислим да ће ова генерација учинити све да не игра само епизодну улогу у Европи, већ да Партизану донесе добре и запажене резултате", навео је Милинковић.

Капитен Партизана Саша Илић рекао је да је његова екипа била уплашена на почетку утакмице.

"Мало смо се уплашили на почетку. Да смо играли као у последњих 20 минута, мислим да бисмо играли Лигу шампиона. Ово је млада екипа, не треба много жалити, имамо обавезе и видећемо шта ћемо урадити у Лиги Европа. То такмичење је много битно за клуб и младе играче да се покажу у Европи. Ако наставимо у овом ритму, можда и направимо неки резултат", рекао је Илић за РТС.

Жреб за Лигу Европа биће одржан у петак.

Коментари / 0

Оставите коментар