Шилобад: Тражимо људе који воле Партизан и хоће да помогну!

Председник радне групе која привремено води кошаркашки клуб Партизан, Млађан Шилобад, рекао је да нема рока за заказивање скупштине.

Кошарка 27.08.2015 | 19:00
Шилобад: Тражимо људе који воле Партизан и хоће да помогну!

"Радна група која привремено води кошаркашки клуб Партизан убрзано ради на тражењу новог руководства и свесна је да је сваки дан важан, али у овом тренутку још нема рок за заказивање нове скупштине, рекао је председник тог тела Млађан Шилобад, и додао:

"На вези смо стално, радимо, договарамо се. Имамо неких предлога за новог председника и чланове Управног одбора. Тражимо људе који воле Партизан и хоће да помогну у овако тешкој ситуацији. Не бих да причам о именима, када се одлучимо, она ће се чути на скупштини", рекао је Шилобад.

Дугогодишњи председник Партизана Предраг Даниловић поднео је у понедељак неопозиву оставку на ту функцију. На скупштини клуба договорено је да се формира петочлана комисија која би требало да пронађе кандидате за председника и УО и онда да закаже изборну скупштину.

"Не бих да причам о роковима, али је јасно да је сваки дан битан. Зато се и ради ужурбано да се формира управа и закаже скупштина. Немамо много времена, првенство почиње за око месец дана", рекао је Шилобад.

Коментари / 0

Оставите коментар