Šilobad: Tražimo ljude koji vole Partizan i hoće da pomognu!

Predsednik radne grupe koja privremeno vodi košarkaški klub Partizan, Mlađan Šilobad, rekao je da nema roka za zakazivanje skupštine.

Košarka 27.08.2015 | 19:00
Šilobad: Tražimo ljude koji vole Partizan i hoće da pomognu!

"Radna grupa koja privremeno vodi košarkaški klub Partizan ubrzano radi na traženju novog rukovodstva i svesna je da je svaki dan važan, ali u ovom trenutku još nema rok za zakazivanje nove skupštine, rekao je predsednik tog tela Mlađan Šilobad, i dodao:

"Na vezi smo stalno, radimo, dogovaramo se. Imamo nekih predloga za novog predsednika i članove Upravnog odbora. Tražimo ljude koji vole Partizan i hoće da pomognu u ovako teškoj situaciji. Ne bih da pričam o imenima, kada se odlučimo, ona će se čuti na skupštini", rekao je Šilobad.

Dugogodišnji predsednik Partizana Predrag Danilović podneo je u ponedeljak neopozivu ostavku na tu funkciju. Na skupštini kluba dogovoreno je da se formira petočlana komisija koja bi trebalo da pronađe kandidate za predsednika i UO i onda da zakaže izbornu skupštinu.

"Ne bih da pričam o rokovima, ali je jasno da je svaki dan bitan. Zato se i radi užurbano da se formira uprava i zakaže skupština. Nemamo mnogo vremena, prvenstvo počinje za oko mesec dana", rekao je Šilobad.

Komentari / 0

Ostavite komentar