Радоњићев ''први рез''!

Неки играчи Звезде прекомандовани су у ФМП, а са некима је раскинута сарадња.

Кошарка 27.08.2015 | 18:00
Радоњићев ''први рез''!

Прикључењем Софоклиса Скорцанитиса, повратком Луке МИтровића са припрема репрезентације и најављеним доласком Рајана Томпсона, захуктавају се припреме Црвене звезде Телеком за нову сезону.

Као и увек, летњи период подразумева селекцију тимова и прављење резова, које је тренер црвено-белих Дејан Радоњић почео да спроводи ове седмице.

Под његовим вођством од среде неће радити седморица играча који су до данас боравили на припремама.

Прошлосезонски члан првог тима Ђорђе Каплановић (20, 210 цм) није прошао селекцију и са њим је раскинут уговор, као и са Николом Чворовићем (21, 201 цм), који је такође тренирао са сениорима.

Од среде су слободни у потрази новог клуба и бивши репрезентативци у различитим селекцијама - Брано Ђукановић (20, 194 цм), Радослав Пековић (21, 215 цм) и Страхиња Мићовић (23, 205 цм).

Истовремено, Огњен Добрић (21, 200 цм) прекомандован је у ФМП, за који је наступао и прошле сезоне, а уз њега ће у екипу Слободана Клипе и Давид Миладиновић (18, 209 цм), доскорашњи капитен јуниора Звезде. То ће му бити прва сениорска сезона.

Према најавама са почетка припрема и данашњем списку играча који више нису део групе, на Радоњићевим тренинзима тренутно су присутни Митровић, Лазић, Јовић, Скорцанитис, Тејић, Ребић, као и Гудурић, Давидовац, Апић и Лазаревић (играли за ФМП), уз најмлађи двојац: Бориша Симанић (17, 209 цм) - Алекса Раданов (17, 202 цм)

Коментари / 0

Оставите коментар