Radonjićev ''prvi rez''!

Neki igrači Zvezde prekomandovani su u FMP, a sa nekima je raskinuta saradnja.

Košarka 27.08.2015 | 18:00
Radonjićev ''prvi rez''!

Priključenjem Sofoklisa Skorcanitisa, povratkom Luke MItrovića sa priprema reprezentacije i najavljenim dolaskom Rajana Tompsona, zahuktavaju se pripreme Crvene zvezde Telekom za novu sezonu.

Kao i uvek, letnji period podrazumeva selekciju timova i pravljenje rezova, koje je trener crveno-belih Dejan Radonjić počeo da sprovodi ove sedmice.

Pod njegovim vođstvom od srede neće raditi sedmorica igrača koji su do danas boravili na pripremama.

Prošlosezonski član prvog tima Đorđe Kaplanović (20, 210 cm) nije prošao selekciju i sa njim je raskinut ugovor, kao i sa Nikolom Čvorovićem (21, 201 cm), koji je takođe trenirao sa seniorima.

Od srede su slobodni u potrazi novog kluba i bivši reprezentativci u različitim selekcijama - Brano Đukanović (20, 194 cm), Radoslav Peković (21, 215 cm) i Strahinja Mićović (23, 205 cm).

Istovremeno, Ognjen Dobrić (21, 200 cm) prekomandovan je u FMP, za koji je nastupao i prošle sezone, a uz njega će u ekipu Slobodana Klipe i David Miladinović (18, 209 cm), doskorašnji kapiten juniora Zvezde. To će mu biti prva seniorska sezona.

Prema najavama sa početka priprema i današnjem spisku igrača koji više nisu deo grupe, na Radonjićevim treninzima trenutno su prisutni Mitrović, Lazić, Jović, Skorcanitis, Tejić, Rebić, kao i Gudurić, Davidovac, Apić i Lazarević (igrali za FMP), uz najmlađi dvojac: Boriša Simanić (17, 209 cm) - Aleksa Radanov (17, 202 cm)

Komentari / 0

Ostavite komentar