И Срнић стиже у Звезду!

После данашњег састанка челника два клуба, сасвим је извесно да ће млади фудбалер наставити каријеру тамо где је и започео.

Фудбал 26.08.2015 | 22:00
И Срнић стиже у Звезду!

Славољуб Срнић (23) поново ће обући црвено-бели дрес.

Некадашњи ђак Мачве и Црвене звезде вратиће се у овом прелазном року у Љутице Богдана, где је не тако давно био "прецртан" и прослеђиван на позајмице у Сопот и Чукарички, заједно са братом Драгољубом (23).

За разлику од дана растанка, сада се враћа на велика врата, да преузме улогу лидера.

Састанак делегација два клуба одржан је у среду и извори МОНДА са обе стране откривају да је протекао у позитивном тону, као и да је договор на помолу.

Према сазнањима нашег портала, све три стране имају жељу да се трансфер заврши и једино због чега ће реализација сачекати неколико дана је прецизирање договора око динамике исплате и процената од наредне продаје.

После данашњег састанка, све стране су затражиле додатно време, да још мало размисле, али је потпуно извесно да ће тражени везиста већ после репрезентативне паузе поново носити црвено-бели дрес.

Дакле, Срнић неће наставити каријеру на Брду, што је и било наговештавано, али ни у Селти, о чему је такође било речи. Наредних дана ипак ће постати део тима Миодрага Божовића и важан адут у борби за титулу.

"Нека се договоре клубови, Звезда ће лако са мном", поручивао је Славољуб ових дана. Подједнако коректан према Звезди био је и када је званично постајао играч Чукаричког, јер је претпрошлог лета одустао од тужбе Арбитражној комисији, да би црвено-бели добили обештећење.

У дресу Чуке, Срнић се изборио за статус младог репрезентативца Србије и стекао значајну афирмацију. Успешан период на Брду заокружио је освајањем Купа Србије, на крају протекле сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар