I Srnić stiže u Zvezdu!

Posle današnjeg sastanka čelnika dva kluba, sasvim je izvesno da će mladi fudbaler nastaviti karijeru tamo gde je i započeo.

Fudbal 26.08.2015 | 22:00
I Srnić stiže u Zvezdu!

Slavoljub Srnić (23) ponovo će obući crveno-beli dres.

Nekadašnji đak Mačve i Crvene zvezde vratiće se u ovom prelaznom roku u Ljutice Bogdana, gde je ne tako davno bio "precrtan" i prosleđivan na pozajmice u Sopot i Čukarički, zajedno sa bratom Dragoljubom (23).

Za razliku od dana rastanka, sada se vraća na velika vrata, da preuzme ulogu lidera.

Sastanak delegacija dva kluba održan je u sredu i izvori MONDA sa obe strane otkrivaju da je protekao u pozitivnom tonu, kao i da je dogovor na pomolu.

Prema saznanjima našeg portala, sve tri strane imaju želju da se transfer završi i jedino zbog čega će realizacija sačekati nekoliko dana je preciziranje dogovora oko dinamike isplate i procenata od naredne prodaje.

Posle današnjeg sastanka, sve strane su zatražile dodatno vreme, da još malo razmisle, ali je potpuno izvesno da će traženi vezista već posle reprezentativne pauze ponovo nositi crveno-beli dres.

Dakle, Srnić neće nastaviti karijeru na Brdu, što je i bilo nagoveštavano, ali ni u Selti, o čemu je takođe bilo reči. Narednih dana ipak će postati deo tima Miodraga Božovića i važan adut u borbi za titulu.

"Neka se dogovore klubovi, Zvezda će lako sa mnom", poručivao je Slavoljub ovih dana. Podjednako korektan prema Zvezdi bio je i kada je zvanično postajao igrač Čukaričkog, jer je pretprošlog leta odustao od tužbe Arbitražnoj komisiji, da bi crveno-beli dobili obeštećenje.

U dresu Čuke, Srnić se izborio za status mladog reprezentativca Srbije i stekao značajnu afirmaciju. Uspešan period na Brdu zaokružio je osvajanjem Kupa Srbije, na kraju protekle sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar