Журнал тврди: ''Делије'' желе Џајића!

Петар Шкундрић је и даље фаворит, Човићева кандидатура и даље мистерија...

Фудбал 28.08.2015 | 22:30
Журнал тврди: ''Делије'' желе Џајића!

Са северне трибине поново одјекује - Драган Џајић! У очима најватренијих присталица клуба из Љутице Богдана трећа Звездина звезда и даље фигурира као прва, можда и једина права опција за долазак у председничку фотељу, а око Маракане све су гласније приче о трећем мандату творца свих Звездиних највећих успеха, наводи Спортски журнал.

Међутим, реалност је мало другачија. Упркос томе што почасни председник Црвене звезде ужива бескрајно поштовање и поверење најутицајнијих навијача, као најреалнија опција за преузимање најважније одговорности и даље фигурира Петар Шкундрић. Ипак, навијачи не би имали ништа против доласка некадашњег министра рударства и енергетике, посебно јер се сматра као један од најодговорнијих људи за долазак Гаспрома.

Препрека на путу Џајићевог повратка је више. Као прва стоји здравствено стање легендарног дриблера, који је недавно имао и мањи оперативни захват на срцу. Други, можда и кључни је тај што Џајић није претерано заинтересован да поново буде председник Црвене звезде, док је трећи уско повезан са доскорашњим генералним секретаром, Звезданом Терзићем.

Наиме, како Журнал наводи, Терзић се нада да би могао да пронађе место у новој управљачкој структури клуба са стадиона "Рајко Митић", а како су навијачи неколико пута јавно изразили своје незадовољство донедавним пословним потезима привременог вршиоца дужности, Џајић вероватно не би желео да ради у тандему са Терзићем.

С друге стране, кандидатура садашњег председника кошаркашке секције Црвене звезде, Небојше Човића и даље је мистерија, пошто и даље није познато да ли ће се Човић кандидовати за најодговорнију позицију у фудбалском клубу, упркос бројним најавама претходних недеља.

Избори у Црвеној звезди биће расписани 15. септембра, а биће одржани најкасније до 15. октобра.

Коментари / 0

Оставите коментар