Žurnal tvrdi: ''Delije'' žele Džajića!

Petar Škundrić je i dalje favorit, Čovićeva kandidatura i dalje misterija...

Fudbal 28.08.2015 | 22:30
Žurnal tvrdi: ''Delije'' žele Džajića!

Sa severne tribine ponovo odjekuje - Dragan Džajić! U očima najvatrenijih pristalica kluba iz Ljutice Bogdana treća Zvezdina zvezda i dalje figurira kao prva, možda i jedina prava opcija za dolazak u predsedničku fotelju, a oko Marakane sve su glasnije priče o trećem mandatu tvorca svih Zvezdinih najvećih uspeha, navodi Sportski žurnal.

Međutim, realnost je malo drugačija. Uprkos tome što počasni predsednik Crvene zvezde uživa beskrajno poštovanje i poverenje najuticajnijih navijača, kao najrealnija opcija za preuzimanje najvažnije odgovornosti i dalje figurira Petar Škundrić. Ipak, navijači ne bi imali ništa protiv dolaska nekadašnjeg ministra rudarstva i energetike, posebno jer se smatra kao jedan od najodgovornijih ljudi za dolazak Gasproma.

Prepreka na putu Džajićevog povratka je više. Kao prva stoji zdravstveno stanje legendarnog driblera, koji je nedavno imao i manji operativni zahvat na srcu. Drugi, možda i ključni je taj što Džajić nije preterano zainteresovan da ponovo bude predsednik Crvene zvezde, dok je treći usko povezan sa doskorašnjim generalnim sekretarom, Zvezdanom Terzićem.

Naime, kako Žurnal navodi, Terzić se nada da bi mogao da pronađe mesto u novoj upravljačkoj strukturi kluba sa stadiona "Rajko Mitić", a kako su navijači nekoliko puta javno izrazili svoje nezadovoljstvo donedavnim poslovnim potezima privremenog vršioca dužnosti, Džajić verovatno ne bi želeo da radi u tandemu sa Terzićem.

S druge strane, kandidatura sadašnjeg predsednika košarkaške sekcije Crvene zvezde, Nebojše Čovića i dalje je misterija, pošto i dalje nije poznato da li će se Čović kandidovati za najodgovorniju poziciju u fudbalskom klubu, uprkos brojnim najavama prethodnih nedelja.

Izbori u Crvenoj zvezdi biće raspisani 15. septembra, a biće održani najkasnije do 15. oktobra.

Komentari / 0

Ostavite komentar