Живковић: Даћемо два гола за Лигу шампиона!

Очекујемо победу, наравно. Биће тешко, играмо против дисциплинованог противника, али нема нам друге сем да их надвисимо.

Фудбал 26.08.2015 | 19:40
Живковић: Даћемо два гола за Лигу шампиона!

Овако за „Блиц“ почиње причу Андрија Живковић, од кога се данас очекује да донесе победу Партизану и улазак у Лигу шампиона.

- Резултат из првог меча јесте негативан, али не и недостижан. Верујем да ћемо дати бар два гола - открива план за Белорусе Живковић.

У Борисову сте могли да се прославите, није касно ни вечерас?

- Могу само да обећам пролазак Лигу шампиона. А да ли ћу затрести мрежу - то не могу да знам. Ако будем у правој шанси за гол, искористићу је.

Минус од једног гола је велики, али није недостижан?

- Могли смо да дамо гол, али могли смо и да примимо још неки. Нисам незадовољан с обзиром на то да смо цело друго полувреме имали играча мање. Данас очекујем потпуно другачију ситуацију, ми ћемо диктирати темпо.

Која је формула за разбијање „досадне“ концепције Белоруса?

- Доста трче, добри су у дуелима, компактни су. Нама остаје да их надтрчимо и да чврстом игром разбијемо њихову компактност.

Најежите ли се због тога што вас навијачи обожавају?

- Па како да ми то не да подстрек да будем још бољи. Подршка коју ми дају пуно ми значи. Да се разумемо, сви волимо фудбал, али због „гробара“ га и играмо. Хвала им до неба на тој пажњи коју ми пружају!

Па и велики српски писац и драматург, академик Душан Ковачевић, каже да је Андрија Живковић симбол Партизана.

- Поносан сам. Када сам то чуо, занемео сам. Зна се шта свима у Србији значи господин Ковачевић. Нарочито нама у Партизану.

После утакмице у Борисову пожалили сте се на повреду?

- Пуно сам боље, тренирао сам и добро се осећам. Да ли ћу да заиграм од почетка, то зна, као и пред сваки дуел, само тренер Милинковић.

Коментари / 0

Оставите коментар