Živković: Daćemo dva gola za Ligu šampiona!

Očekujemo pobedu, naravno. Biće teško, igramo protiv disciplinovanog protivnika, ali nema nam druge sem da ih nadvisimo.

Fudbal 26.08.2015 | 19:40
Živković: Daćemo dva gola za Ligu šampiona!

Ovako za „Blic“ počinje priču Andrija Živković, od koga se danas očekuje da donese pobedu Partizanu i ulazak u Ligu šampiona.

- Rezultat iz prvog meča jeste negativan, ali ne i nedostižan. Verujem da ćemo dati bar dva gola - otkriva plan za Beloruse Živković.

U Borisovu ste mogli da se proslavite, nije kasno ni večeras?

- Mogu samo da obećam prolazak Ligu šampiona. A da li ću zatresti mrežu - to ne mogu da znam. Ako budem u pravoj šansi za gol, iskoristiću je.

Minus od jednog gola je veliki, ali nije nedostižan?

- Mogli smo da damo gol, ali mogli smo i da primimo još neki. Nisam nezadovoljan s obzirom na to da smo celo drugo poluvreme imali igrača manje. Danas očekujem potpuno drugačiju situaciju, mi ćemo diktirati tempo.

Koja je formula za razbijanje „dosadne“ koncepcije Belorusa?

- Dosta trče, dobri su u duelima, kompaktni su. Nama ostaje da ih nadtrčimo i da čvrstom igrom razbijemo njihovu kompaktnost.

Naježite li se zbog toga što vas navijači obožavaju?

- Pa kako da mi to ne da podstrek da budem još bolji. Podrška koju mi daju puno mi znači. Da se razumemo, svi volimo fudbal, ali zbog „grobara“ ga i igramo. Hvala im do neba na toj pažnji koju mi pružaju!

Pa i veliki srpski pisac i dramaturg, akademik Dušan Kovačević, kaže da je Andrija Živković simbol Partizana.

- Ponosan sam. Kada sam to čuo, zanemeo sam. Zna se šta svima u Srbiji znači gospodin Kovačević. Naročito nama u Partizanu.

Posle utakmice u Borisovu požalili ste se na povredu?

- Puno sam bolje, trenirao sam i dobro se osećam. Da li ću da zaigram od početka, to zna, kao i pred svaki duel, samo trener Milinković.

Komentari / 0

Ostavite komentar