Хоће Интер, хоће и Лавеци, чека се ПСЖ!

"Неразури" су се бацили у акцију у финишу прелазног рока.

Фудбал 29.08.2015 | 17:30
Хоће Интер, хоће и Лавеци, чека се ПСЖ!

"'Поко' Лавеци јесте био предмет разговора. Причао сам о њему и са предстанивицима Пари Сен Жермена и јасно је да они траже обештећење за њега. Сада све зависи од понуде. Мислим да је време да се врати у Италију", рекао је менаџер Езекела Лавеција, Алехандро Мацони.

Аргентинац има мање од 12 месеци до истека уговора са шампионом Француске. Клуб ризикује могућност да остане без обештећења за искусног нападача (30), али неће пристати на било коју понуду.

Ипак, Интер рачуна да ће Парижани временом смекшати став и да неће бити превелики проблем вратити бившег нападача Наполија и Ђенове на "Чизму".

Шта "Поко" каже на све то?

"Лавеци је постигао договор са Интером. Међутим, проблем је што ПСЖ тражи обештећење од око 12 милиона евра, а 'неразури' немају намеру да (толико) плате", објавио је француски лист "Л' Паризјен"

Нови проблем миланског клуба је то да сви знају да имају новац и стога их неће пустити да јефтино прођу. Примера ради, од продаје Ђердана Шаћирија Стоуку, "неразури" зарадили су више од 16 милиона евра, а од одласка Матеа Ковачића у Реал приходовали су 35 милиона евра.

У таквој ситуацији, друга страна неће тек тако пристати на било коју понуду троструког шампиона Европе. То одлично осликава и покушај Интера да доведе Хрвата Ивана Перишића, који не планира да продужи уговор са Волсфбургом, али не може ни да за џабе оде из Бундес лиге у Серију А.

"Циљ Интера је да их доведе обојицу. И Лавеција и Перишића", објаснио је Хавијер Занети, функционер Интера.

Коментари / 0

Оставите коментар