Hoće Inter, hoće i Laveci, čeka se PSŽ!

"Nerazuri" su se bacili u akciju u finišu prelaznog roka.

Fudbal 29.08.2015 | 17:30
Hoće Inter, hoće i Laveci, čeka se PSŽ!

"'Poko' Laveci jeste bio predmet razgovora. Pričao sam o njemu i sa predstanivicima Pari Sen Žermena i jasno je da oni traže obeštećenje za njega. Sada sve zavisi od ponude. Mislim da je vreme da se vrati u Italiju", rekao je menadžer Ezekela Lavecija, Alehandro Maconi.

Argentinac ima manje od 12 meseci do isteka ugovora sa šampionom Francuske. Klub rizikuje mogućnost da ostane bez obeštećenja za iskusnog napadača (30), ali neće pristati na bilo koju ponudu.

Ipak, Inter računa da će Parižani vremenom smekšati stav i da neće biti preveliki problem vratiti bivšeg napadača Napolija i Đenove na "Čizmu".

Šta "Poko" kaže na sve to?

"Laveci je postigao dogovor sa Interom. Međutim, problem je što PSŽ traži obeštećenje od oko 12 miliona evra, a 'nerazuri' nemaju nameru da (toliko) plate", objavio je francuski list "L' Parizjen"

Novi problem milanskog kluba je to da svi znaju da imaju novac i stoga ih neće pustiti da jeftino prođu. Primera radi, od prodaje Đerdana Šaćirija Stouku, "nerazuri" zaradili su više od 16 miliona evra, a od odlaska Matea Kovačića u Real prihodovali su 35 miliona evra.

U takvoj situaciji, druga strana neće tek tako pristati na bilo koju ponudu trostrukog šampiona Evrope. To odlično oslikava i pokušaj Intera da dovede Hrvata Ivana Perišića, koji ne planira da produži ugovor sa Volsfburgom, ali ne može ni da za džabe ode iz Bundes lige u Seriju A.

"Cilj Intera je da ih dovede obojicu. I Lavecija i Perišića", objasnio je Havijer Zaneti, funkcioner Intera.

Komentari / 0

Ostavite komentar