У Звезди и даље критично, ређају се одласци!

Последњи у низу, клуб су напустили голман Марко Драксимовић и (још незванично) центар Никола Томашевић.

Остали спортови 27.08.2015 | 13:15
У Звезди и даље критично, ређају се одласци!

Расуо се тим Црвене звезде из прошле сезоне.

Тренер Дејан Савић напустио је клуб да би се посветио само раду са репрезентацијом у олимпијској години. Један за другим, одлазили су и играчи Сава Ранђеловић (Бреша), браћа Виктор и Страхиња Рашовић (Барселонета), Димитрије Обрадовић (Рома), Александар Његован (Мишколц) све до растанка са Денисом Шефиком, који је отишао у Раднички из Крагујевца.

Алармантно тешка ситуација у освајачу ЛЕН Лиге шампиона из 2013. достигла је одавно кулминацију. Сада се нижу растанци.

Последњи у том низу, сидро је дигао голман црвено-белих Марко Драксимовић, који ће каријеру наставити у Аустралији. Са црвено-белима освојио је најпрестижнији евро-трофеј, као и две домаће дупле круне и Суперкуп Европе. У клубу је био од 2010.

"Срећан сам што ми је указана прилика. Одлазак у Аустралију је свакако велики изазов за мене. Екипа је млада, али са великим амбицијама у наредној сезони. Тренер је Лоренцо Ценци, који некада играо за Брешу, а са мном ће играти и некадашњи ватерполиста Београда и Жака, Кристофер Ванг", рекао је он за портал "Ватерполо вести".

Из прошлосезонке екипе Црвене звезде остало је мало играча и незванично је и Никола Томашевић договорио сарадњу са Радничким.

Коментари / 0

Оставите коментар