U Zvezdi i dalje kritično, ređaju se odlasci!

Poslednji u nizu, klub su napustili golman Marko Draksimović i (još nezvanično) centar Nikola Tomašević.

Ostali sportovi 27.08.2015 | 13:15
U Zvezdi i dalje kritično, ređaju se odlasci!

Rasuo se tim Crvene zvezde iz prošle sezone.

Trener Dejan Savić napustio je klub da bi se posvetio samo radu sa reprezentacijom u olimpijskoj godini. Jedan za drugim, odlazili su i igrači Sava Ranđelović (Breša), braća Viktor i Strahinja Rašović (Barseloneta), Dimitrije Obradović (Roma), Aleksandar Njegovan (Miškolc) sve do rastanka sa Denisom Šefikom, koji je otišao u Radnički iz Kragujevca.

Alarmantno teška situacija u osvajaču LEN Lige šampiona iz 2013. dostigla je odavno kulminaciju. Sada se nižu rastanci.

Poslednji u tom nizu, sidro je digao golman crveno-belih Marko Draksimović, koji će karijeru nastaviti u Australiji. Sa crveno-belima osvojio je najprestižniji evro-trofej, kao i dve domaće duple krune i Superkup Evrope. U klubu je bio od 2010.

"Srećan sam što mi je ukazana prilika. Odlazak u Australiju je svakako veliki izazov za mene. Ekipa je mlada, ali sa velikim ambicijama u narednoj sezoni. Trener je Lorenco Cenci, koji nekada igrao za Brešu, a sa mnom će igrati i nekadašnji vaterpolista Beograda i Žaka, Kristofer Vang", rekao je on za portal "Vaterpolo vesti".

Iz prošlosezonke ekipe Crvene zvezde ostalo je malo igrača i nezvanično je i Nikola Tomašević dogovorio saradnju sa Radničkim.

Komentari / 0

Ostavite komentar