Марио "на посебним мјерама": Милан ће пратити СВЕ!

Проблематичном нападу биће надгледани профили на Инстаграму, Тwиттеру, Фацебооку, мораће да се на време појављује на тренинзима, биће надгледано где излази... Као у војсци. Као под надзором тајне службе.

Фудбал 27.08.2015 | 14:45
Марио "на посебним мјерама": Милан ће пратити СВЕ!

Контроверзни италијански фудбалер Марио Балотели имаће клаузулу о добром понашању у уговору са Миланом, која подрзаумева забрану ношења екстравагантне фризуре и одеће, прекомерног пића и ноћних излазака, преноси Ројтерс.

Како тврди "Газета дело спорт", потпредседник Милана Адријано Глијани преузео је ову клаузулу о понашању из кодекса италијанског војног ваздухопловства.

Двадесетпетогодишњи Балотели на корак је од повратка у Милан, само годину дана пошто је напустио тај клуб и придружио се Ливерпулу, у којем је имао лошу сезону.

Он је у уторак прошао медицинске прегледе и очекује се да потпише за Милан као позајмљен играч до краја сезоне.

Како наводи Газета, Балотели не сме да штети угледу клуба, а његови профили на друштвеним мрежама Твитер, Фејсбук и Инстаграм биће стално надгледани. Такође, Балотели ће, према новом уговору, морати да се појављује на време на тренинзима.

Он је пре Ливерпула годину и по дана наступао за Милан и на 54 утакмица постигао 30 голова. Претходно је играо још за Интер и Манчестер Сити.

Коментари / 0

Оставите коментар