Ибра "окачио" Ђурђића: Малме, хоћу и ја с тобом!

Велики Златан Ибрахимовић поставио је на свој Тwиттер профил фотку српског нападача и честитао свом бившем клубу пласман у групну фазу Лиге шампиона.

Фудбал 27.08.2015 | 14:15
Ибра "окачио" Ђурђића: Малме, хоћу и ја с тобом!

Малме је опет успео. Прошле године био је дебитант у групној фази Лиге шампиона, а ове ће поново бити део елите.

На путу ка великом успеху, огроман терет поднели су и носиоци игре из Србије - Никола Ђурђић и Владимир Родић, који су били стрелци у реваншу против Ред Бул Салцбурга (Родић је био и асистент).

Један за другим, пред шампионом Шведске падали су Жалгирис (1:0, 0:0), Ред Бул (0:2, 3:0), па Селтик (2:3, 2:0). Велики пут је пређен, још већи успех је остварен.

"Радили смо напорно на прекидима и због њих смо затворили тренинге за јавност. Не кажем да је Селтик био слаб у реваншу, већ да смо их ми учинили слабим. Наш план је био перфектан. Маркус Розенберг и Нико Ђурђић радили су фантастичан посао у шпицу. Створили смо већи број шанси у оба полувремена. Ако је неко имао среће, имао је Селтик вечерас", изјавио је после историјске утакмице шеф струке Малмеа Оге Харејде.

Дан после, на свом Тwиттер профилу огласио се и један од највећих играча данашњице - Златан Ибрахимовић.

Шведски репрезентативац са будном пажњом је испратио успех клуба у којем је почео сениорску каријеру, па је у среду "окачио" слику славља Николе Ђурђића и Маркуса Розенберга, уз поруку:

"Једног дана, надам се да ћу и ја искусити Лигу шампиона у Малмеу, на терену. Честитам!", написао је Златан, који има 3,06 МИЛИОНА пратилаца на тој друштвеној мрежи.

Коментари / 0

Оставите коментар