Звезда и Срнић: Близу је...!

Спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић потврдио да преговори два клуба око брзоногог крила иду у добром смеру.

Фудбал 27.08.2015 | 10:00
Звезда и Срнић: Близу је...!

Офанзива Црвене звезде на Славољуба Срнића траје данима. А сутра би могла да изроди срећне вести за навијаче најтрофејнијег српског клуба, те да се коначно постигне договор око трансфера крилног фудбалера на Маракану. Представници Чукаричког и Црвене звезде овог поподнева имали су дуготрајан састанак чији епилог ће бити познат – сутра.

Али судећи по речима спортског директора Чукаричког Владимира Матијашевића звездашка јавност има чему да се нада...
"Тачно је да смо имали састанак са представницима Црвене звезде. Могу само да вам кажем да све иде у добром смеру и да смо близу договора. Кажем близу, јер је договор да сутра имамо још један радни састанак. Требало би наш председник да се види са тренером Црвене звезде Миодрагом Грофом Божовићем и спортским директором Блажом Раосављевићем. Како било, сутра ће да буде позната судбина Славољуба Срнића: или иде у Звезду или у иностранство. Понављам још једном, близу смо договора са црвено-белима", рекао је за наш портал Владимир Матијашевић.

Крилни фудбалер поникао у Црвеној звезди велика је жеља тренера Божовића који се уверио у квалитете Славољуба Срнића на пролећном мечу између црвено–белих и Брђана. Бивши млади репрезентативац Србије је већ неколико прелазних рокова огромна жеља спортског сектора Црвене звезде, али био је то луксуз који српски вицешампион није могао себи да приушти. Сада је, чини се, ствар коначно сазрела.

Срнић се помињао као потенцијално појачање Селте, међутим тај посао није приведен крају. Незванично, Црвена звезда је спремна да издовији 300.000 евра уз одређене проценте који би припали Брђанима по одласку Срнића у иностранство.

Коментари / 0

Оставите коментар