Zvezda i Srnić: Blizu je...!

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević potvrdio da pregovori dva kluba oko brzonogog krila idu u dobrom smeru.

Fudbal 27.08.2015 | 10:00
Zvezda i Srnić: Blizu je...!

Ofanziva Crvene zvezde na Slavoljuba Srnića traje danima. A sutra bi mogla da izrodi srećne vesti za navijače najtrofejnijeg srpskog kluba, te da se konačno postigne dogovor oko transfera krilnog fudbalera na Marakanu. Predstavnici Čukaričkog i Crvene zvezde ovog popodneva imali su dugotrajan sastanak čiji epilog će biti poznat – sutra.

Ali sudeći po rečima sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića zvezdaška javnost ima čemu da se nada...
"Tačno je da smo imali sastanak sa predstavnicima Crvene zvezde. Mogu samo da vam kažem da sve ide u dobrom smeru i da smo blizu dogovora. Kažem blizu, jer je dogovor da sutra imamo još jedan radni sastanak. Trebalo bi naš predsednik da se vidi sa trenerom Crvene zvezde Miodragom Grofom Božovićem i sportskim direktorom Blažom Raosavljevićem. Kako bilo, sutra će da bude poznata sudbina Slavoljuba Srnića: ili ide u Zvezdu ili u inostranstvo. Ponavljam još jednom, blizu smo dogovora sa crveno-belima", rekao je za naš portal Vladimir Matijašević.

Krilni fudbaler ponikao u Crvenoj zvezdi velika je želja trenera Božovića koji se uverio u kvalitete Slavoljuba Srnića na prolećnom meču između crveno–belih i Brđana. Bivši mladi reprezentativac Srbije je već nekoliko prelaznih rokova ogromna želja sportskog sektora Crvene zvezde, ali bio je to luksuz koji srpski vicešampion nije mogao sebi da priušti. Sada je, čini se, stvar konačno sazrela.

Srnić se pominjao kao potencijalno pojačanje Selte, međutim taj posao nije priveden kraju. Nezvanično, Crvena zvezda je spremna da izdoviji 300.000 evra uz određene procente koji bi pripali Brđanima po odlasku Srnića u inostranstvo.

Komentari / 0

Ostavite komentar