Да ли ће Мурињо поново да чупа косу?!

Његов трећи шкарт васкрсава у Јувентусу...Стара дама представила велико појачање из Челсија!

Фудбал 28.08.2015 | 07:58
Да ли ће Мурињо поново да чупа косу?!

Оно што је најављено добило је потврду: Хуан Квадрадо стигао је на једнопгодишњу позајмицу у Јувентус! Колумбијац је јутрос одрадио лекарске прегледе, а у поподневним часовима потписао уговор.

Као што смо већ писали, Квадрадо долази на једногодишњу позајмицу из Челсија, с тим што у уговору постоји клаузула по којој Јувентус има право откупа за 25.000.000 евра у јуну идуће године. Да подсетимо, Плавци нису успели да извуку сав новац утрошен на довођење овог играча у јануару, када су Фјорентини искеширали 31.000.000 евра. Он је за лондонски клуб забележио свега 15 наступа, само четири као стартер, и није успео да постигне гол.
"Спреман сам да дам 100 одсто својих могућности за Јуве. Знам где сам дошао, ово је велики клуб, један од највећих у Европи. Надам се да ћемо успети да одбранимо титулу шампиона", било је прво што је рекао Колумбијац.

Бепе Марота је ангажовањем Квадрада испунио велику жељу тренера Масимилијана Алегрија, који је овог момка видео као идеално решење по десној страни још прошле зиме, али тада су Енглези предухитрили Стару даму. На крају, Алегри је ипак добио је оно што је желео...

А ако се настави тенденција да Мурињови "шкартови" експлодирају на позајмицама, онда ће Алегри имати још више разлога за задовољство. Чисто да упоредимо: Португалац је отерао Де Брујнеа на позајмицу, овај потпуно "полудео" у Волфсбургу и сада Немцима за њега нуде невероватних 90.000.000 евра. Слична ситуација и са Салахом који је дошао да одмени Белгијанца. У Челсију ни да опепели, у Фјорентини изванредан. На крају трансфер у Рому, тачније прво позајмица, али идуће годи биће то посао тежак двадесетак милиона евра...

Ако тако буде и са Квадрадом, у Торину ће моћи да запевају.

Коментари / 0

Оставите коментар