Da li će Murinjo ponovo da čupa kosu?!

Njegov treći škart vaskrsava u Juventusu...Stara dama predstavila veliko pojačanje iz Čelsija!

Fudbal 28.08.2015 | 07:58
Da li će Murinjo ponovo da čupa kosu?!

Ono što je najavljeno dobilo je potvrdu: Huan Kvadrado stigao je na jednopgodišnju pozajmicu u Juventus! Kolumbijac je jutros odradio lekarske preglede, a u popodnevnim časovima potpisao ugovor.

Kao što smo već pisali, Kvadrado dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Čelsija, s tim što u ugovoru postoji klauzula po kojoj Juventus ima pravo otkupa za 25.000.000 evra u junu iduće godine. Da podsetimo, Plavci nisu uspeli da izvuku sav novac utrošen na dovođenje ovog igrača u januaru, kada su Fjorentini iskeširali 31.000.000 evra. On je za londonski klub zabeležio svega 15 nastupa, samo četiri kao starter, i nije uspeo da postigne gol.
"Spreman sam da dam 100 odsto svojih mogućnosti za Juve. Znam gde sam došao, ovo je veliki klub, jedan od najvećih u Evropi. Nadam se da ćemo uspeti da odbranimo titulu šampiona", bilo je prvo što je rekao Kolumbijac.

Bepe Marota je angažovanjem Kvadrada ispunio veliku želju trenera Masimilijana Alegrija, koji je ovog momka video kao idealno rešenje po desnoj strani još prošle zime, ali tada su Englezi preduhitrili Staru damu. Na kraju, Alegri je ipak dobio je ono što je želeo...

A ako se nastavi tendencija da Murinjovi "škartovi" eksplodiraju na pozajmicama, onda će Alegri imati još više razloga za zadovoljstvo. Čisto da uporedimo: Portugalac je oterao De Brujnea na pozajmicu, ovaj potpuno "poludeo" u Volfsburgu i sada Nemcima za njega nude neverovatnih 90.000.000 evra. Slična situacija i sa Salahom koji je došao da odmeni Belgijanca. U Čelsiju ni da opepeli, u Fjorentini izvanredan. Na kraju transfer u Romu, tačnije prvo pozajmica, ali iduće godi biće to posao težak dvadesetak miliona evra...

Ako tako bude i sa Kvadradom, u Torinu će moći da zapevaju.

Komentari / 0

Ostavite komentar