Балотели добио нову шансу... и телохранитеља!

Контроверзни нападач који годинама траћи свој таленат стигао је у Милан. У уговор је унесена посебна клаузула.

Фудбал 29.08.2015 | 09:30
Балотели добио нову шансу... и телохранитеља!

Проблематични италијански фудбалер Марио Балотели (25) стигао је у Милано, где ће играти за "росо-нере" други пут у каријери. Први пут, дрес великана са Сан Сира носио је у сезони 2013/14.

Крупни нападач играо је претходно за клуб Силвија Берлусконија након повратка из Манчестер ситија, чији је био члан од 2010. до 2013. До одласка међу "грађане", био је велика нада Интера, због чега је његов прелазак у редове највећег ривала био испраћен незадовољством навијача "неразура", које је, ипак, јењавало временом.

Ипак, сада је, за сваки случај, поново у његов уговор унесена клаузула о додељивању личног обезбеђења Балотелију, што је потврдио и клуб.

Марио је стигао у Италију у уторак и рекао да је пресрећан што ће бити део тима Синише Михајловића.

"Срећан сам због повратка. Милан је увек био у мом срецу и надао сам се да ћу се једног дана вратити", рекао је Балотели новинарима, преноси агенција Ројтерс.

Очекује се да трансфер буде озваничен до краја дана, након што 25-годишњи нападач прође лекарске прегледе. У Италији ће играти као позајмљени играч Ливерпула.

"Физички сам спреман, али потребно је да тренирам са екипом. Веома сам мотивисан, али мораћу више да радим, а мање да причам. Ништа друго ми не простаје, надам се успешној сезони", рекао је Балотели.

На питање новинара да ли се осећа као код куће рекао: "Не, мој дом је у Бреши". Балотели је прошле сезоне одиграо 16 утакмица у Премијер лиги, а постигао је само један гол. Најблаже речено - није оправдао ни таленат, ни поверење, ни велики новац, јер су га Редси платили више од 20 милиона евра,.

Коментари / 0

Оставите коментар