Baloteli dobio novu šansu... i telohranitelja!

Kontroverzni napadač koji godinama traći svoj talenat stigao je u Milan. U ugovor je unesena posebna klauzula.

Fudbal 29.08.2015 | 09:30
Baloteli dobio novu šansu... i telohranitelja!

Problematični italijanski fudbaler Mario Baloteli (25) stigao je u Milano, gde će igrati za "roso-nere" drugi put u karijeri. Prvi put, dres velikana sa San Sira nosio je u sezoni 2013/14.

Krupni napadač igrao je prethodno za klub Silvija Berluskonija nakon povratka iz Mančester sitija, čiji je bio član od 2010. do 2013. Do odlaska među "građane", bio je velika nada Intera, zbog čega je njegov prelazak u redove najvećeg rivala bio ispraćen nezadovoljstvom navijača "nerazura", koje je, ipak, jenjavalo vremenom.

Ipak, sada je, za svaki slučaj, ponovo u njegov ugovor unesena klauzula o dodeljivanju ličnog obezbeđenja Baloteliju, što je potvrdio i klub.

Mario je stigao u Italiju u utorak i rekao da je presrećan što će biti deo tima Siniše Mihajlovića.

"Srećan sam zbog povratka. Milan je uvek bio u mom srecu i nadao sam se da ću se jednog dana vratiti", rekao je Baloteli novinarima, prenosi agencija Rojters.

Očekuje se da transfer bude ozvaničen do kraja dana, nakon što 25-godišnji napadač prođe lekarske preglede. U Italiji će igrati kao pozajmljeni igrač Liverpula.

"Fizički sam spreman, ali potrebno je da treniram sa ekipom. Veoma sam motivisan, ali moraću više da radim, a manje da pričam. Ništa drugo mi ne prostaje, nadam se uspešnoj sezoni", rekao je Baloteli.

Na pitanje novinara da li se oseća kao kod kuće rekao: "Ne, moj dom je u Breši". Baloteli je prošle sezone odigrao 16 utakmica u Premijer ligi, a postigao je samo jedan gol. Najblaže rečeno - nije opravdao ni talenat, ni poverenje, ni veliki novac, jer su ga Redsi platili više od 20 miliona evra,.

Komentari / 0

Ostavite komentar