Украјина, посљедњи дани - одбројавање

Председник Украјине, који се прославио мантром: Прети нам руска инвазија – и тако два пута недељно последњих годину и по дана, овај пут је заблистао цитирајући речи Адолфа Хитлера из књиге „Мајн кампф“. Порошенко је у тандему са "Си ен ен-ом" закључио: Боримо се за безбедност Европе, штитимо свет од Русије! Боре се Украјинци за безбедност Европе исто као што су се борили и пре 70 година под фиреровом командом.

Свијет 25.08.2015 | 22:45
Украјина, посљедњи дани - одбројавање

Сваки дан по нека изјава чоколадног гангстера из Кијева, и ниједна рационална. Овај пут оптужио је Путина да жели и Европу и целу Земљу. А, нешто мерка и Венеру. Да се разумемо, могао би Путин и Америку да нападне, али Русија не напада. Она се брани. Западу је потпуно све једно да ли ће подржавати ИСИС или фашисте из Десног сектора, важно им је само да ови извршавају нападе на заједничке непријатеље. Теза о руској агресији рационална је колико и софизам да је Тројански рат изазавала најлепша Српкиња тог времена, Јелена из српске Спарте.

Армија Украјине за све ово време показала је како се јуначки повлачи са бојног поља – трком. Проруско становништво са истока Украјине, рудари, шумари, српски добровољци и полицијске снаге, поразили су читаву армију Украјине. Недавно је Порошенко у Минхену на међународној конференцији показао шест руских пасоша као најбољи доказ умешаности Русије у сукобе у источној Украјини. Иначе када сте агресор и када пођете у рат у другу земљу, обавезно понесете пасош због пасошке контроле и царине, док аутомат не пријављујете на царини.

У наредних сто година Украјинцима ће за све бити криви Руси. И за евентуални земљотрес, и за поплаве, град, и зато што Иран има нуклеарну бомбу, и што се муслимани кољу међу собом на блиском истоку, и што су сиромашни, и што их запад води у ропство.

Украјински председник изгранатира Доњецк усред примирја, а онда изда званично саопштење: Очекује нас напад Русије, припремају офанзиву, гарант! Тражи попуст од Русије и кредите којима планира да постави жичану ограду на граници иако је историја доказала да жице и ровови Русе не могу да зауставе.

Као и бројни западни полтрони постављени у бројним осиромашеним земљама каква је на пример Србија, ратни хушкач Порошенко ревносно преноси шта му кажу у америчкој амбасади. Једино што још није јавно изнео је начин на који планира да заузме Москву. Делује као да заиста жели да Украјине више не буде ни на карти, док илузију одласка у западно дужничко ропство сматра слободом. Позива се на демократију, иако је дошао на власт мајданским државним ударом. Када га слушате, као да слушате МцЦаина, Бајдена или неког другог јастреба из Пентагона.

Западни колонијалисти одавно су у погледу Русије усвојили Хитлерову "лебенсраум" доктрину. Запад планира да се Порошенко бори до задњег Украјинца против Русије. Али ту се десило нешто што на западу не разумеју:

Путин не жели да убија Украјинце. Ово веома погађа западне налогодавце који планирају да казне Порошенка тако што ће га заменити фашистичким Десним сектором. Једино су секторовци довољно глупи да нападну Русију.

Само код њих још важе ИСИС правила: Муса бин Омеровић је причао против ислама, поставићемо му 300 килограма тротила под камилу, без права жалбе! Свет Десног сектора ишчезао је много пре него што су крочили у њега. Свакако су знали одржати илузију у величанственом стилу.

Они су наследници истрошеног Порошенка. Препознају то и Укри који масовно напуштају државу. Из нормалних земаља се не бежи, ка њима се трчи. Многи од њих одлазе управо у Русију за коју је Рајнер Марија Рилке и могао да напише у песничком заносу: Русија не граничи са другим земљама. Русија граничи са Богом.

Са друге стране, Украјина је кренула за модернистичком Европом која верује да јој Бог није потребан, али која ипак показује да не може без Сотоне.

Извор: МХ

 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Марко

25.08.2015 13:41

Доле Русија са својим Фихрером.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

25.08.2015 13:52

БАШ СИ ЈЕДАН ВЕЛИКИ КОЊУШАР.

Name

Гацко

25.08.2015 14:10

Сипу га мајмуне......

Name

Ја

25.08.2015 14:10

Марко, јадан си и немас појма ни о цему а камоли о зивоту! Хебала те УСА и фасисти из Украјине као и њихова демократија! Плитак си као Врбас послије сусе... Пс. Ако будес исао у Украјину, поведи молим те и Вуцица са собом...

Name

Жарко

25.08.2015 15:09

Ти си Марко колико сам ја Мухамед морону!

Name

Петар Пан

26.08.2015 07:35

Тако је Марко... Слијепци не виде...

Name

ВРС РВИ

26.08.2015 07:58

Ма ко још слуша шта овај болид прича. Чува себи задњицу јер је ус..о све што се могло. Не лаје кучка због села него због себе како наш народ каже. Ти "Марко" иди у Украјину па се бори против фихрера. Добро ти звучи овај бошњачки. Фихрер са мехким "х". Да ти кажем да си коњ, увриједио бих коња..

Name

Поросенко ?

25.08.2015 13:47

Ко је он? Одакле потице, одакле је досао, то јест, створио се? Украјина се бори за мир у Европи, хаха јако богата земља да би се борила-туга и залост. Ето вам Обама у куцу вам досао дабогда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

25.08.2015 14:06

Сваки Марко мисли наопако.

Name

:)

25.08.2015 14:18

Марко није размислио :)

Name

лоло

25.08.2015 16:15

Гајба пиве десном сектору ако освоје Донбас. Шта чекате?

ОДГОВОРИТЕ