Сколс савјетује Ван Гала...

Јунајтеду треба Ибрахимовић, доведи га по сваку цену! Тиму је потребан центарфор као што је Ибра. Искрено, није ми битно да ли ће се Ван Гал и он слагати лепо. Све док постиже голове ја ћу бити срећан. Ако њега доведу завршили су цео посао", закључио је легендарни ас.

Фудбал 29.08.2015 | 15:00
Сколс савјетује Ван Гала...

Манчестер јунајтеду недостаје „ватрена моћ“ у срцу напада! То је утисак који су навијачи стекли после прва три кола Премијер лиге, а недавна одлука Луја ван Гала да не купује центарфора овог лета додатно је уздрмала страсти на Олд Трафорду. Јунајтед у овом тренутку има само једног правог нападача у лику Вејна Рунија, а сви се већ сада питају - шта ће бити када се капитен буде повредио?

Због тога клупска легенда Пол Сколс ургира да Ђаволи до краја прелазног рока морају да купе још једног нападача, а као идеалну солуцију истиче Златана Ибрахимовића. Иако сматра да би Ибрахимовић и Ван Гал имали много проблема у сарадњи после свега што су заједно пребродили у Ајаксу 2004. године, када је владао тихи рат између њих двојице, Сколс сматра да је шведски голгетер једино право решење за Јунајтед.

Подсетимо, 2004. године Ван Гал је био директор Ајакса, Ибрахимовић је одиграо своју последњу сезону у дресу Копљаника. Двојица су се често свађала и нису били на истим таласним дужинама, а прича се да је због проблематичног односа са Ибром холандски стручњак чак морао и да оде из клуба.
"Куповина нападача мора да буде приоритет за овај тим, зато што у овом тренутку Јунајтед нема довољно играча који могу редовно да постижу голове. Сваком тиму је потребно више од једног нападача. Јесте да Јунајтед има и Чичарита и младог Џејмса Вилсона, али њих двојица нису добијали много шанси у претходном периоду", рекао је Сколс и наставио:
"Јунајтед је овог лета остао без Фалкаоа и Ван Персија. Добро, Фалкао се није баш показао као најбоље решење, али је био нападач врхунског кова. Зато мислим да је Јунајтеду потребно да доведе Ибрахимовића, по сваку цену. Тиму је потребан центарфор као што је Ибра. Искрено, није ми битно да ли ће се Ван Гал и он слагати лепо. Све док постиже голове ја ћу бити срећан. Ако њега доведу завршили су цео посао", закључио је Сколс.

Након што је договорен повратак Марија Балотелија у Милан Росонери су практично завршили своју потеру за Ибрахимовићем, а искусни Швеђанин је недавно најавио да ће се фудбалски свет шокирати када буде сазнао име његовог наредног клуба. Да ли је то баш Јунајтед?

Коментари / 0

Оставите коментар