Skols savjetuje Van Gala...

Junajtedu treba Ibrahimović, dovedi ga po svaku cenu! Timu je potreban centarfor kao što je Ibra. Iskreno, nije mi bitno da li će se Van Gal i on slagati lepo. Sve dok postiže golove ja ću biti srećan. Ako njega dovedu završili su ceo posao", zaključio je legendarni as.

Fudbal 29.08.2015 | 15:00
Skols savjetuje Van Gala...

Mančester junajtedu nedostaje „vatrena moć“ u srcu napada! To je utisak koji su navijači stekli posle prva tri kola Premijer lige, a nedavna odluka Luja van Gala da ne kupuje centarfora ovog leta dodatno je uzdrmala strasti na Old Trafordu. Junajted u ovom trenutku ima samo jednog pravog napadača u liku Vejna Runija, a svi se već sada pitaju - šta će biti kada se kapiten bude povredio?

Zbog toga klupska legenda Pol Skols urgira da Đavoli do kraja prelaznog roka moraju da kupe još jednog napadača, a kao idealnu soluciju ističe Zlatana Ibrahimovića. Iako smatra da bi Ibrahimović i Van Gal imali mnogo problema u saradnji posle svega što su zajedno prebrodili u Ajaksu 2004. godine, kada je vladao tihi rat između njih dvojice, Skols smatra da je švedski golgeter jedino pravo rešenje za Junajted.

Podsetimo, 2004. godine Van Gal je bio direktor Ajaksa, Ibrahimović je odigrao svoju poslednju sezonu u dresu Kopljanika. Dvojica su se često svađala i nisu bili na istim talasnim dužinama, a priča se da je zbog problematičnog odnosa sa Ibrom holandski stručnjak čak morao i da ode iz kluba.
"Kupovina napadača mora da bude prioritet za ovaj tim, zato što u ovom trenutku Junajted nema dovoljno igrača koji mogu redovno da postižu golove. Svakom timu je potrebno više od jednog napadača. Jeste da Junajted ima i Čičarita i mladog Džejmsa Vilsona, ali njih dvojica nisu dobijali mnogo šansi u prethodnom periodu", rekao je Skols i nastavio:
"Junajted je ovog leta ostao bez Falkaoa i Van Persija. Dobro, Falkao se nije baš pokazao kao najbolje rešenje, ali je bio napadač vrhunskog kova. Zato mislim da je Junajtedu potrebno da dovede Ibrahimovića, po svaku cenu. Timu je potreban centarfor kao što je Ibra. Iskreno, nije mi bitno da li će se Van Gal i on slagati lepo. Sve dok postiže golove ja ću biti srećan. Ako njega dovedu završili su ceo posao", zaključio je Skols.

Nakon što je dogovoren povratak Marija Balotelija u Milan Rosoneri su praktično završili svoju poteru za Ibrahimovićem, a iskusni Šveđanin je nedavno najavio da će se fudbalski svet šokirati kada bude saznao ime njegovog narednog kluba. Da li je to baš Junajted?

Komentari / 0

Ostavite komentar