Јуве краде Милановог капитена?!

Масимилијано Алегри жели Рикарда Монтолива који није у првом плану код Синише Михајловића.

Фудбал 26.08.2015 | 10:40
Јуве краде Милановог капитена?!

Јувентус дефинитивно није завршио са прелазним роком, а поред најављеног доласка Хуана Квадрада очекује се још једно појачање у везном реду до затварања фудбалске пијаце. Из Италије данас стиже бомбастична вест да би то појачање врло лако могао да буде Миланов капитен Рикардо Монтоливо!

Познато је да Јуве тражи новог играча за везни ред због повреде Самија Кедире, а спекулише се о Марију Лемини из Олимпика из Марсеља. Међутим, Јуве је у дилеми да ли да издвоји 12.000.000 евра за талентованог везисту колико траже Французи.

Зато је Алегри предложио управи клуба да покуша са довођењем Рикарда Монтолива. Управо је Алегри био тренер Милана када је Монтоливо дошао у клуб из Фјорентине. И управо је Алегри инсистирао на његовом довођењу из Фиренце и видео у њему замену за Андреу Пирла. Међутим, Монотливова каријера у Милану није ишла онако као што се очекивало, а имао је и много проблема са повредама.

Доласком Синише Михајловића на место тренера, ситуација италијанског везисте се још више погоршала и иако капитен тима, испао је из прве поставе. Михајловић више верује Бертолаћију и Бонавентури, а инсистира и на довођењу Соријана из Сампдорије. Ако дође Соријано, онда би Монтоливо заиста могао да остане без иоле пристојне минутаже у дресу Росонера и зато је одлазак све извеснија варијанта. Помињало се да би Милан могао да искористи као део трампе за Мутиња из Монака, али Кнежеви нису били расположени за ту опцију.

Монтоливо има уговор са Миланом до следећг лета и ово је Галијанију последња прилика да заради на његовој продаји, ако му не понуди продужетак сарадње коју би Италијан тешко прихватио с обзиром на ситуацију.

Коментари / 0

Оставите коментар