Juve krade Milanovog kapitena?!

Masimilijano Alegri želi Rikarda Montoliva koji nije u prvom planu kod Siniše Mihajlovića.

Fudbal 26.08.2015 | 10:40
Juve krade Milanovog kapitena?!

Juventus definitivno nije završio sa prelaznim rokom, a pored najavljenog dolaska Huana Kvadrada očekuje se još jedno pojačanje u veznom redu do zatvaranja fudbalske pijace. Iz Italije danas stiže bombastična vest da bi to pojačanje vrlo lako mogao da bude Milanov kapiten Rikardo Montolivo!

Poznato je da Juve traži novog igrača za vezni red zbog povrede Samija Kedire, a spekuliše se o Mariju Lemini iz Olimpika iz Marselja. Međutim, Juve je u dilemi da li da izdvoji 12.000.000 evra za talentovanog vezistu koliko traže Francuzi.

Zato je Alegri predložio upravi kluba da pokuša sa dovođenjem Rikarda Montoliva. Upravo je Alegri bio trener Milana kada je Montolivo došao u klub iz Fjorentine. I upravo je Alegri insistirao na njegovom dovođenju iz Firence i video u njemu zamenu za Andreu Pirla. Međutim, Monotlivova karijera u Milanu nije išla onako kao što se očekivalo, a imao je i mnogo problema sa povredama.

Dolaskom Siniše Mihajlovića na mesto trenera, situacija italijanskog veziste se još više pogoršala i iako kapiten tima, ispao je iz prve postave. Mihajlović više veruje Bertolaćiju i Bonaventuri, a insistira i na dovođenju Sorijana iz Sampdorije. Ako dođe Sorijano, onda bi Montolivo zaista mogao da ostane bez iole pristojne minutaže u dresu Rosonera i zato je odlazak sve izvesnija varijanta. Pominjalo se da bi Milan mogao da iskoristi kao deo trampe za Mutinja iz Monaka, ali Kneževi nisu bili raspoloženi za tu opciju.

Montolivo ima ugovor sa Milanom do sledećg leta i ovo je Galijaniju poslednja prilika da zaradi na njegovoj prodaji, ako mu ne ponudi produžetak saradnje koju bi Italijan teško prihvatio s obzirom na situaciju.

Komentari / 0

Ostavite komentar